Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A húgom lejárt szavatosságú...

A húgom lejárt szavatosságú csokit adott a kisfiamnak Mikulásra. Ti hogyan reagálnátok le? Szólnátok érte?

Figyelt kérdés
Most vettem észre, hogy az egyik csokinak feltűnően gyűrött a papírja, és elkértem tőle, hogy megnézzem, nem szakadt-e el valahol a csomagolás. Mikor láttam, hogy lejárt, végignéztem a többit is, van 3, ami már több hónapja lejárt. Nem akarok hülyeségen veszekedni. Most nagyon felhúztam magam, de szerintetek kell vele foglalkoznom?
2015. dec. 10. 17:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
40%
Nem. Kidobod, és kész. Hozzánk is rendszeresen érkeztek lejárt mikuláscsomagok, ki lett dobva, és kész.
2015. dec. 10. 17:16
 2/19 anonim ***** válasza:
57%
Lehet, hogy nem vette észre. Én nem problémáznék miatta.
2015. dec. 10. 17:17
 3/19 anonim ***** válasza:
61%
Simám ki lehet fogni sz_rt. Nem kell megemlíteni, és megenni sem.
2015. dec. 10. 17:17
 4/19 anonim ***** válasza:
35%
Ó, tedd el szépen becsomagolva,majd odaadhatod a hugodnak húsvétra :)
2015. dec. 10. 17:18
 5/19 anonim ***** válasza:
76%

Lehet, észre sem vette, én már vettem a boltban lejárt csokit.

Egyébként magának a csokinak semmi baja ettől, nem romlott, maximum a kakaóvaj csapódhatott ki, amitől már nem esztétikus. Sütibe még fel lehet használni. Vagy ha már nincs hozzá gusztusod, kidobod és kész.

2015. dec. 10. 17:19
 6/19 anonim ***** válasza:
28%
Megvehette amikor le volt értékelve és eltette jobb idõkre.En megkérdezném tõle,hogy mégis mikor és honnan vette.
2015. dec. 10. 17:23
 7/19 anonim ***** válasza:
31%
A többféle verzió közül az is lehet, hogy ő is kapta és úgy volt vele, inkább tovább ajándékozza.
2015. dec. 10. 17:27
 8/19 anonim ***** válasza:
50%

Ó, vettünk már mi is MAGUNKNAK betonkemény drága *ilka szaloncukrot...

Csak nem azt akarod mondani ezzel a rosszindulatú kérdéssel, hogy a testvéred szándékosan rosszat akar a gyereknek?

Nagyon ráérhetsz, ha ilyet van időd még leírni is...

2015. dec. 10. 17:32
 9/19 anonim ***** válasza:
54%

Semmi baja nem lesz tőle a gyermekednek szerintem.

A testvéred valószínűleg észre sem vette, hogy lejárt. Azért elég alpári gondolkodás lenne "csakazértis" lejárt csokit adni... Ne is hozd fel neki, véletlen volt az egész.

19L

2015. dec. 10. 17:35
 10/19 anonim ***** válasza:
65%
Légyszi mégjobban pontozz le mindenkit. Sz@r a kapcsolatotok, vagy miért kell egyáltalán ilyet feltételezni?
2015. dec. 10. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!