Ti hogy reagálnátok egy ilyen levélre? Vagy reagálnátok egyáltalán?
Kaptam egy levelet egy ismerőstől, akivel megromlott a viszony, hogy a férjem érdekből vett el engem, úton útfélen lejárat, szid.
Nem tökéletes a kapcsolatunk, de én nem érzem úgy hogy igaz lenne amit írt. Mégis bánt és elszomorít a dolog. Kérdezzek bármit is a férjemtől? Volna ennek értelme? Vagy hagyjam hogy lecsengjen bennem ez az egész és temessem magamba?
Lehet, hogy nem igaz, hiszen rossz a viszonyotok. De te ismered annyira, hogy ilyenre képes-e, kitalálta-e. Vagy igaz, és azért mondja el most, mert már ez úgysem ront a viszonyotokon.
Ha a férjed úton útfélen lejárat téged, akkor azt azért gondolom, előbb-utóbb vissza fogod hallani másoktól is.
Gondolom, hiába kérdezed meg a férjedet, nyilván nem fogja azt mondani, hogy igen drágám, csak érdekből vettelek el.
De azért megmutathatod neki a levelet és figyeld a reakcióit.
Az ismerősből kinézem hogy ez az ő agyszüleménye, viszont mégis rosszulesik olvasni.
A férjemnek mindenképp meg fogom mutatni a levelet.
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!