Miert okoskodnak olyan dolgokban amikrol lovesuk sincs?
Szamitogepet szeretnek venni ( a sajat penzembol ) es amikor csak fel merul ez a kerdes apam es a noverem el kezd okoskodni hogy en mekkora gyoker vagyok mert semmivel se fog jobban futni egyik jatek se.
De en ejjel nappal ezzel foglalkozom.
Nekik meg kozuk nincs ehez.
Meg is baromi okosak ebben is.
Hogy az istenbe magyarazzam el hogy megertsek ezt az egeszet?
Miért akarod öket meggyözni?
Ha van pénzed rá, akkor vedd meg a gépet minden magyarázkodás nélkül.
Azért mert már nagyon zavar hogy ezt csinaljak.
De nem csak ebben hanem mindenben.
Foleg a noverem.
Olyan f sz sagokat mond nekem hogy a hatamon felall a szor tole.
Pl hogy az 5 ghz es net azert nem volt lathato mert csak felig volt bedugva a kabel.
Ezert lehetett csak a 2.4 ghz es netet latni.
Igaz hogy en 1 honapig gyakorlaton tanultam a net kabelekrol es szereltem, csinaltam is sajatot meg is siman okoskodik nekem rola.
Megveszed és akkor majd meglátják, hogy jobb. Nem kell magyarázni, ha nem ért hozzá.
De lehet, hogy a magyarázattal is gond van. Nem szabad kioktatni, okoskodni, vagy úgy magyarázni, hogy véletlenül se értse meg.
Azért, mert jó érzés elmondani a véleményünket és még annál is jobb, ha megfogadják azt.
Az életed során rengeteg ilyen és még ennél is rosszabb szokású emberekkel fogsz találkozni. Ezt meg kell tanulnod helyesen kezelni, máskülönben rengeteg energiát fogsz elpazarolni. Nem kell őket meggyőznöd. Meghallgatod, megköszönöd a véleményüket, aztán csinálod amit csinálni akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!