Miért utálkoznak, okoskodnak az anyósok a menyükkel? Miért akarnak a fiukkal élni életük végéig?
Mert nem tudják feldolgozni, hogy a kicsi fiacskájuk életébe bekerült egy másik nő.
Egyik volt barátommal amikor megismerkedtünk és hazavitt bemutatni, az anyja onnantól elkezdett fogyózni, fodrászhoz járni, sminkelni magát, olyan ruhákat kezdett hordani, hogy kint volt mindene, és olyanokat mondott nekem, hogy úgyis mindig szebb lesz, mint én, ne is próbáljak a nyomába érni, meg hogy a fiának úgyis ő tetszik jobban, meg csak ő tudja, hogy mire van szüksége.. Erről nem nagyon akartam többet tudni, úgyhogy pár éven belül szépen otthagytam az egész családot.
Itt nem a státusz a lényeg, hanem az egyén. Azaz vannak ostoba emberek is, akikkel lehetetlen szót érteni. Ostoba ember pedig lehet bármilyen státuszú ember.
A másik, az anyósok és menyek legtöbb esetben nőneműek, és a nők hajlamosak arra, hogy pitiáner dolgokon összekapjanak, és ezek a konfliktusok gyakran elfajulhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!