A szüleim ezekben a dolgokban miért hazudnak?
Kiskoromban azt mondták, hogy gyólya hoz. Aztán most meg magamtól tudom, hogy a szex után megfoganunk és megszületünk. De, ha azt hazudták, hogy a gólya hozott, akkor hogy a pic$@ba kerültem be anyám hasába?
Meg a karácsony. Azt mondták, hogy a Jézuska hozza az ajándékot. Na persze. Megtaláltam a szerényben az ajándékokat. Ugyan ez a Mikulással is.
Miért hazudnak ilyenkor?😂😂
Tökéletes helyesírással, gondolom nem vagy már 7 éves.
Értelmesnek tűnsz.
Akkor azt is beláthatod, hogy egy négyévesnek szüksége van a mesékre. A szex témát meg nem könnyű neki elmagyarázni.
Há'me' köcsögök:)
Képzeld,én nem akartam ilyenekkel traktálni gyereket,de az oviban telebeszélték a fejét. Ezt hagyománynak hívják. Remélem nem fogja úgy gondolni hogy hazudtam neki.
A gólya hozott témát sosem értettem, én nem fogom ezzel tömni a gyerekem fejét, hanem majd mindig a korának megfelelő módon mondom el neki ezt a témát.
Mikulás, Jézuska viszont egy kedves dolog, nem hazugság. A kisgyerekekeknek szüksége van a mesékre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!