Egy családtagom aki 21éves összejött egy hat gyermekes
anyukával aki legalabb 38 éves, elvált. Tudtok nekem
tanácsot adni?
Figyelt kérdés
Szóval,van egy 21 éves fíú,inkább gyerek még mint férfi,van egy húga és egy bátyja.Szülei elvàltak,testvérek nem élnek vele.Apa nem foglalkozik vele,anyja pasizik,a fiú a nagymamával és az alkesz nagybátyjával él,közbe ott van az anya is.A fiú talán egy hónapja megismerkedett egy nővel,kinek 3 nagykorú és 3 kiskorú gyereke van,pontosabban volt ,mert az egyik gyermek június közepén meghalt.A megismerkedés valamilyen oldalon történt a haláleset után,pár nappal.Rá két hétre már "kapcsolatban" állnak a facebook-on,jövő héten pedig költözik a fiú a 280 kmre élő nőhöz.A normálisan gondolkodó családtagok (mert vannak ilyenek is) óvják a fiút ettől,mert úgy tűnik a hölgy is elég fura (meghal a gyernekem,rá két hétre pasizom?!,és hátva facen is elég fura bejegyzések vannak tőle)Mit tudtok tanácsolni? Úgy érezzük mi megpróbáltunk mindent.Valaki tipp,hasonló tapasztalat? ?
Tuz a Mom patk tetejen? Mar a kerdesnel ez jutott eszembe..
2019. aug. 2. 08:47
12/22 anonim válasza:
Minnel inkább tiltjatok annál inkább menni fog... És itt mind1 hogy a nő normális e vagy nem. 21 éves felnőtt... Saját maga kell megtapasztalnia megismerni a nőt... És ha minden úgy van ahogy gondoljátok akkor majd haza fog menni. Habár érdekesnek tartom h írásod alapján eddig senki nem foglalkozott vele a családból most meg hirtelen mindenki tudja mi lenne jó neki. És még az is rejtely te kivagy.
2019. aug. 2. 09:34
13/22 A kérdező kommentje:
Nem tiltani próbáltuk hanem inkább elmagyarázni neki hogy mik a realitások ezzel a hölggyel kapcsolatban. Az ő ezelőtti barátnője is egy idősebb nő volt és sajnos amikor őt megismertem akkor összevissza kezdett hazudozni hol járt Merre járt van gyereke a nőnek nincs gyereke a nőnek satöbbi, satöbbi.itt sem tiltani próbáltuk,de ebben az esetben be is bizonyosodott hogy mitől óvtuj őt tulajdonképpen az addig keresett összes pénzét levette tőle a hölgy Ekkor keresett meg az egyik testvére hogy szerintem mit lehetne csinálni mert félti a tesóját. A testvéreim kívül senki nem fogja fel a családban hogy mi is történik ezzel a gyerekkel pontosan. Ahogy mondtam nem tiltani próbáltuk hanem tényleg elmagyarázni neki hogy hogy ez hogy működik. Nem tudom őt felnőttnek nevezni mert bár elmúlt 18 éves de ő nem felnőtt.Nem rejtély,bérmakeresztapja vagyoj.
2019. aug. 2. 10:01
14/22 anonim válasza:
Nagymamával él és egy alkesszal. Az apja tojik rá,az anyja hapsizgat inkább. Mit vártok,hogy ezek mellett hogyan fejlödött ki az értékrendje?
Érdekes,ezek közül a "normálisan gondolkodó" rokonok közül BÁRKI befogadhatta volna,hogy most ne itt és így tartson az életében. De persze ezek a rokonok csak elméletben gondolkodnak normálisan,az,hogy reálisan megítéljenek egy élethelyzetet,már nem megy. Sőt,luxus lenne érdemben tenni is valamit.
Tudod mi a megoldás? Most rögtön lakhatást kell biztosítani a fiúnak kisebb ellenérték (pl 20-30E Ft) és akkor nem ez lenne. Bár úgy sejtem már késő,mert úgy érzi,csak annál a nőnél van biztonságban. De ha esetleg visszatér,javaslom amit leírtam,kedves "normálisan gondolkodó" rokonok.
2019. aug. 2. 10:12
15/22 A kérdező kommentje:
Van egy húg,18 éves,most végzett a suliban,folytatja a sulit,most nyári munka hogy ősztöl találjon magának albérletet,eddig anyjukkal élt. Van egy bátty,ő a barátnővel él,és az ő családjával.És én vagyok.Ha gond volt otthon náluk nálam mindig talált kanapét és kaját.És felajánlottuk neki hogy keressünk neki házat ahol lakhat,többször is,az anyagi része sem lett volna probléma.De ez sem kellett.Amig nagyjából tavaly tavasszal megismerte az első idősebb nőt Akkor kezdődött ez a hazudozás dolog.Addig egy teljesen normális gyerek volt. Úgy érzem egyszer sem bántotta őt a nő miatt valamiért mégis azt érezte hogy hazudni a kell és egy idő után egy ilyen spirálba került amiből nem tudott kijönni.Most gondolj bele elöző, tulajdonképpen hárman vagyunk neki akik tényleg mindent megpróbáltak. Nem Mi hármunkat kell piszkálni ,meg nem is a családját ők olyanok amilyenek, ha nem várnék valami új ötletet amit esetleg nem próbáltunk még. Tisztában van azzal és el is mondtuk neki többször hogy bármi történik mi mindig várjuk haza.
2019. aug. 2. 10:26
16/22 anonim válasza:
"21éves összejött egy hat gyermekes anyukával"
A hatgyerekes anyát inkább nevezném egy "megélhetési szülőgépnek".
(Mert nem hinném, hogy ennyi gyerek mellett még eljárna dolgozni is.)
Senkit sem szeretnék megbántani, de valószínűsíthető, hogy nem a nő külseje fogta meg a srácot hanem az, hogy a korabeli lányok nem álltak vele szóba.
Így fanyalodott rá a -hozzá képest- két öregasszonyra.
Az biztos, hogy elcseszi az életét és most nem fogja fel, hogy a nőnek csak a pénze meg a far ka kell.
Amúgy Magyarországon állampolgári jog hülyének lenni, és nem lehet mindenkit megmenteni.
2019. aug. 2. 11:02
17/22 A kérdező kommentje:
A 11.es válaszoló jó választ adott.
2019. aug. 2. 11:12
18/22 anonymousreview60 válasza:
A srác eszerint az elmaradt anyai/apai figyelmet keresi. Ezt mutatja az előző idősebb barátnő is. A nő meg egy gyereket keres, aki más jellegű űrt is betölthet. Ennek egészséges vége nem lehet. Vigyázni kell, fel ne égethesse a gyerek (!) a hidakat, még ha gyújtogatja is.
2019. aug. 2. 11:57
19/22 anonim válasza:
Mivel 21 éves, felnőtt ember, sokat nem tehettek. Ha már bszélgettetek, mindent megtettetek, akkor hagyni kell, hadd menjen.
Lehet hogy komoly kapcsolat lesz belőle. Nem tudhatod. Az életkor meg mi? Két számjegy. Van egy barátnőm, aki 53 évesen egy 30 éves pasival van együtt, immár 4. éve. És nem tervezik, hogy szétmennek, a kapcsolatuk harmadik hónapjában költöztek össze.
2019. aug. 2. 12:03
20/22 anonim válasza:
Az ilyen fiúkról az a véleményem, hogy biztos az Anyjuktól nem kapták meg a szeretetet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!