Ha van olyan családtagom -már pedig szerintem mindenkinek van- akit nem igazán kedvelek, de muszáj vele kedvesnek lenne, ezt mások hogyan tudják agyban megvalósítani?
Egyrészt, nekem nincs ilyen, habár ha lenne a családomban ilyen gyökér, mint te, akkor lenne, szóval ne általánosíts.
Másrészt nem vagyok egy osztonleny, nem okoz problémát valamit "agyban megvalósítani"
Köszönöm a válaszokat!
Természetesen nem várok tapsot... Köszönöm!
Mivel a párom lánya, ezért kénytelen vagyok foglalkozni vele. Ettől még élem az életem és képzeld sportolok is.
"Talán beszelhetnél vele többet, még az is lehet, hogy félreismerted. Próbáld megtalálni benne a pozitív oldalát, mert nem hiszem, hogy ne lenne neki."
Na, erre most nagyon kíváncsi lennék, hogy vajon miért húztátok le a 3-as válaszát 0-ára??? (nem én vagyok az)
Ennyire elvetemült dolog lenne a mai világban beszélgetni a másik emberrel, energiát fektetni a másikba, közeledni felé? Különösképpen úgy, hogy azóta még az is kiderült, hogy a párja lányáról van szó.
Kérdező, igen, az jó megoldás, hogy csináljatok közös programokat, de csak lazán. Nyilván tinédzser, aki benned látja az okát, hogy elvesztette a másik szülőt vagy egyszerűen csak attól fél, hogy kevesebb figyelem jut rá, féltékeny, stb.
Próbáld észrevenni a jó tulajdonságait - biztosan van - és azt dicsérni, erősíteni. Nem kell erőltetni a dolgot, a gyereknek is idő kell az elfogadáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!