Miért nem értik meg nagyszüleim, hogy én párkapcsolat nélkül is jól érzem magam?
Komolyan mondom már falnak megyek attól,hogy a családi összejöveteleken nagyszüleimnél folyton az van porondon,hogy én még nem mentem férjhez. Állandóan az van a fejemhez vágva,hogy: "JAAAJ! NEM VAGY MÉG FÉRJNÉL! OLYAN SZERENCSÉTLEN VAGY! JAAAJ SZEGÉNY! MI LESZ ÍGY VELED?!" Hiába mondom nekik,hogy én egyedül is teljesen jól meg vagyok. Hozzám lett vágva,hogy ez nem normális dolog,meg hogy ez milyen borzasztó!
Teljesen abban a hitben élnek,hogy rajtam kívül minden nő már 18 évesen rég férjhez ment,én meg egy ilyen megátkozott kis szerencsétlen vagyok,aki soha nem fog találni senkit.Voltak egyébként kapcsolataim,csak egyik sem volt az igazi,persze azért is megkaptam,hogy milyen szerencsétlen vagyok.De a lényeg,hogy nagyszüleimnél teljesen romba van dőlve a világ,amikor éppen szingli vagyok. Volt már hogy csak azért kerestem valakit,hogy fejezzék már be a siránkozást. Nem tudom hogy lehetne ennek véget vetni. Már teljesen ki idegel engem. Minden találkozás így telik el a nagyszüleimmel,hogy megy a dráma,hogy: "JAAJ! NINCS SENKID! MIÉRT VAGY ILYEN SZERENCSÉTLEN?!" És ez azért az önbizalmamnak sem tesz jót,mert ugye hajtogatva van folyton az,hogy szerencsétlen vagyok...
A nagyszüleid teljesen más korban nőttek fel, és képtelen felfogni, hogy azok az idők már elmúltak.
Nekem az a taktikám, hogy mikor nagyszüleim megpróbálnak beleszólni az életembe, felállok és hazamegyek. Ez vmennyire segített, illetve csökkentettem a látogatások hosszát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!