Nagymama gondok?

Figyelt kérdés
Boldog kapcsolatban élünk a vőlegényemmel, de a közös boldogság, az együttélés számomra elképzelhetetlen, pedig nagyon vágyok már rá. Az ok pedig a nagymamáink. A két néni ugyanis, mindent-de mindent kipletykál. Ha valami történik egyik elferdíti, a másik hozzáad, és a végén én "kapom az ívet". Összeköltözni csak páromhoz tudnánk, ahol ott él a mamája is. De elmenni sem tudunk, anyagi és lelkiismereti okokból sem ( ha elmegyünk a kisebbség rögtön bemegy a házba). Így viszont olyan rossz. Hiszen csak fiatalok vagyunk és szerelmesek. Hogy tudnánk megoldani ezt a helyzetet? Valaki volt így?

2013. máj. 5. 19:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha a nagymama nem magatehetelen szenilis ember, akkor nem megy be a kisebbség a házba. Márpedig úgy veszem ki a szavaidból, hogy elég szépen tud pletykálni és sz.art kavarni ahhoz, hogy tudna magára is vigyázni. Plusz van rendőrség is, ugyebár.

Összeköltözni akér egy albárletbe is lehet. Nem írtad, hogy hány évesek vagytok, de ha felnőttek és dolgoztok, akkor a legjobb volna, ha kipróbálnátok a külföldet, ha lehet.

Semmiképpen ne menj bele olyan helyzetbe, amikor együttélés címén egy harmadik emberhez kell kettőtöknek alkalmazkodni (és ez a harmadik nem a gyereketek). Az mindig megmérgezi és tönkreteszi a párkapcsolatot.

2013. máj. 5. 19:42
 2/11 anonim ***** válasza:

Egyszerű ne foglalkozz a pletykákkal.Nekem a legdurvább az volt mikor megtudtam hogy valaki elkezdte terjeszteni hogy terhes vagyok.Gondoltam majd rájönnek hogy nem nő a hasam.

Ha igazán szeretitek egymást ez nem lehet akadáj.

2013. máj. 5. 19:44
 3/11 A kérdező kommentje:

Párom mamája nagyon rosszul hall, és elég nehezen mozog. Így nem is merjük megpróbálni külföldön, pedig nagyon jó lenne...

És igen, ugye szeretnénk is majd harmadik személyt is, a jövőben. Én 21 múltam párom 23.

2013. máj. 5. 19:55
 4/11 anonim ***** válasza:
41%

"nem lehet akadáj"???

AkadáJ???

Édes Istenem...

2013. máj. 5. 20:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ne mondjatok el nekik fontos dolgokat, és akkor nem lesz miről pletyizniük, vagy nemtom:$
2013. máj. 5. 20:49
 6/11 A kérdező kommentje:
Hát igen de azért kellemetlen hogy nem lehet semmit mondani, mert ha a fülébe jut az egyiknek már megy a hírfolyam.
2013. máj. 5. 21:42
 7/11 anonim ***** válasza:

Szüleitek már nem élnek? Nagypapák már nem élnek?

Nem tudnátok a két nénit összeköltöztetni? Esetleg úgy összeköltözni, hogy a két nénivel együtt?

Mit pletykálnak ki? Ha összeköltöztök, becsületesen éltek, szeretitek egymást, akkor szerintem biztosan nem mondanának semmi rosszat sem rólatok.

2013. máj. 6. 08:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Él a papám, párom papája már nem. Ne gondold hogy nem találnak kivetni valót. Hiába dolgozunk napi 12 órákat, ha piehnni merünk mamám rögtön áskálódik, hogy csak "döglünk", "nem csináltok biztos semmit". legutóbb látott két doboz sört az asztalon, erre mamám már rákezdett, hogy alkoholisták vagyunk...mert 12 óra munka után meg merészelünk inni egy egy doboz sört....tehát ilyen apróságokat fúj fel, ami azért bosszantó tud lenni. (Bocsi a helyesírási hibákért, most is a munkából jöttem)
2013. máj. 7. 22:52
 9/11 A kérdező kommentje:
Ja és havonta van az 1-2 doboz sör! Mielőtt valaki félre értené :)
2013. máj. 7. 22:54
 10/11 anonim ***** válasza:
79%
Mondok én neked valamit, kérdező. A "házasodni" szó abból ered, hogy régen aki házasodott, az "házas" lett. Lett háza! Régen ugyanis az volt a szokás, hogy a fiatalok, meg a két család, meg a rokonok, barátok kalákában szépen nekiálltak, aztán felhúztak egy házat az ifjú párnak. Föld a tömésfalhoz mindenhol volt, szalma a zsúpnak megtermett, a faanyagot még az uradalmi erdőből is elhozhatták, ha építkezéshez kellett. A régiek ugyanis nagyon jól tudták, hogy több generáció együttélése semmi jóra nem vezet. A nagyit helyezzétek el egy albérletbe, ti meg költözzetek be a házba, vagy fodítva, de az öregekkel együtt semmiképpen!
2013. máj. 16. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!