Megbolondult a nagymamám? Miért viselkedik így?
Mindigis érdekelt az, hogy éli meg egy nő (még akár öreg korában is) az egyedüllétet, mikor nincs mellette egy férfi aki átlelje, aki megcsókolja, aki mellett békében aludjon el esténként.
Én a saját nagymamáimon meglátom hogy valamilyen szinten megviseli őket. Nem is csodálom. Én 19 évesen is nehezen viselem az egyedüli, a szingli életet, nemhogy 50-60+ évesen mikor, elvileg a legszebb éveim kellene éljem (a mostaniak után persze).
Én úgy gondolom hogy a belső én az ami ha változik is, nem olyan mértékben mint a külső. Tehát, igen, még egy idős ember számára is kell a boldogság, és igen, kell az hogy testileg is ki legyen elégitve (akármilyen nyersen is fogalmaztam).
Lehet ez egy őszinte vonzalom is.
Kérdező, te most féltékeny vagy?
Hát kerekedj fel, és látogasd meg! Hívd fel telefonon!
"Értem én, hogy bepasizott(vagyis nem értem de mindegy)"
Megmutatnád, hogy hol van az a törvény, ami előírja, hogy 70 évesen már nem keresünk új párkapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!