Megbolondult a nagymamám? Miért viselkedik így?
mindenkinek egy élete van.
a nagymamád úgy döntött, hogy legalább egy pár hónapig, vagy ameddig ez tart, élvezi az életet, és örül a férfinak, akit adott neki az élet.
gondolom, izgalmasabb, mint a kötögetés. tiszteld a döntését.
Kérdező, azért nem szerencsés megfordítanod a kérdést, mert te egy csitri vagy,téged még egy életre megnyomoríthat egy extrém kapcsolat nagymamád pedig már végigcsinált egy-két dolgot, valószínűleg tudatában van minden következménynek.
Szerintem azért nem keres titeket, mert érzi, hogy ellenzitek a kapcsolatát.
Ajánlom mindenkinek a Szuperpumákat:
Igenis vannak pasik, akiket az idősebb hölgyek indítanak be.
Olyanok is akadnak, akik a kövéreket szeretik.
Mások pedig a fiúkat.
Magánügy.
Kérdező, nagyon fiatal vagy még, rájössz majd, hogy a normalitás, mint olyan, lassan büntetendő cselekmény lesz.
Hiszen napjainkban a homoszexualitás normális, a szegénységi bűnözés normális, a családon belüli verbális erőszak normális, a nyitott poligám házasság normális, a kóros soványság normális, sőt trendi, az egészségtelenül elhízottak divatbemutatója is normális, az állatkínzás normális, a segélyért szülés normális, a szuperpumaság szintén normális.
Vannak etetők, gerontofílik, pedofilek, éheztetők, homokosok, metrok és transzik... próbáld egyszer rájuk azt mondani, hogy nem normális, amit tesznek...
A környezetemben is számos -számomra- furcsaság akad, úgyhogy én egyáltalán nem lepődtem meg. Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!