Szerintetek gáz 20 évesen otthon lakni?
Nekem 8.
Mindenki rendezze úgy az életét, ahogy a legkényelmesebb. Én 25 évesen költöztem el, de csak 23 éves koromig tanultam. Addig bizony lébecoltam. Aztán elmentem nőhöz albérletbe, majd még abban az évben örököltem egy házat. Nő ment, én meg beköltöztem a házamba. Ilyenkor aztán még jobban megvadulnak az emberek, hitelmentes házam lett! Az elején még elhallgattam, hiszen elvárják, hogy az ember fuldokoljon a hitelekben és pocsék pénzügyi helyzete legyen, különben be se fogadják. Aztán rájöttem, hogy nem kell szégyellni az ilyesmit, inkább elfogadni azt, hogy az örökhagyó jóvoltából az ember hatalmas tehertől mentesült. Majd én is továbbadom a gyerekeimnek. Emberileg nem lettem se több, se kevesebb amiatt, hogy nincs havi százezer hitelem. Az életem viszont összehasonlíthatatlanul könnyebb. De van még tovább: a tesóm komolyabb pénzhez jutott, így ő vette meg a használt Fordomat is! Ekkorra az emberek egy részének már felrobbant a feje, de megszoktam.
Sose szégyelljük, ha valami könnyebb az életben és nem csak szenvedés.
Szia!
Én 30+ éves vagyok. Ott lakom a szüleimmel a szülői házban.
Egyedülálló vagyok, dolgozom, rendezem a saját dolgaimat és hazaadok havonta X forintot, plusz segítek a szüleimnek, ha kell.
Nem látom értelmét külön menni és magamra fenntartani egy másik háztartást, amikor a munkahelyem is itt van a közelben. Azt az összeget inkább hazaadom + takarékoskodok szűkösebb időkre.
Most akkor én is gáz volnék? Adjam idegennek a pénz albérletre, tartsak fenn külön háztartást egy személyre, stb.???
A gond akkor van, ha az illető nem tanul, nem dolgozik, (pedig megtehetné) és úgy él a szülők nyakán, kihasználva őket. Én azt nevezem mamahotelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!