Arra gondolok, hogy feleséggel,gyerekekkel együtt. Mi külön lakunk de korábban amikor még nem volt gyerek anyóséknál laktunk. Azt kell mondanom, hogy jól kijöttünk, csak időközben lakást vettünk. A másik dolog, hogy anyagilag több maradna havonta, na meg ha eladjuk a lakásunkat a megmaradó pénzünkből biztonságosan, problémamentesen, gyakorlatilag király életünk lehetne mivel x millió Ft a számlán pihenne.Most ugyan jól élünk de minimális az az összeg, amit havonta félre tud tenni az ember.
Ahogy anyósék öregednek, annál nehezebb 3 generációnak együtt élni. Én ellene vagyok.
2019. jan. 4. 21:09
2/8 anonim válasza:
Én a helyetekben nem mennék vissza,igaza van az elsőnek.
2019. jan. 4. 21:11
3/8 anonim válasza:
Sosem hagynám fel ezt a kényelmet, nyugodtságot, függetlenséget. Pedig albérletben vagyok. Én azt vallom, hogy nen egészséges hosszútávon szülőkkel lakni. Én is csak addig laktam párommal náluk, még felszedtük magunk, hogy külön mehessünk.
2019. jan. 4. 21:21
4/8 anonim válasza:
Attol fugg milyen a kapcsolat a szulokkel. Veszekedesmentesen nagyon nehez egyutt elni... Az durvabb vitakat szo, mint az anyagi resze. Mindenkinek kell a maganszfera. Meg ahogy idosodik az ember egyre jobban okoskodik bele a masik dolgaba. Hidd el, jobb kulon.
2019. jan. 4. 22:06
5/8 anonim válasza:
Oltári ciki, amikor felnőtt létére, apukaként valaki ennyire infantilis. Igenis fel kell nőni és vállalni kell a felelősséget. Persze, hogy több pénzed lenne. Nekem is több pénzem lenne, ha Rothschild lenne a nagybátyám és eltartana. Semmi szín alatt nem költöznék a szüleimmel egy házba. Nem normális, nem egészséges, és nem felnőtt viselkedés.
2019. jan. 4. 22:15
6/8 anonim válasza:
Ha válni akarsz és menekülni később menjetek. Én is uszájbol laktam otthon lakás ujitás miatt,két hétig birtuk,férjem közölte h a hid alá is de el onnan, nulla személyes terünk volt,a háloba nem lehettünk magunk,megtiltották h azt csináljuk,felnőtt voltunk..
2019. jan. 4. 22:16
7/8 anonim válasza:
Mi együtt lakunk a szüleimmel mert nagy a házuk, 3 emeletes 9 szoba, 3 fürdő van, tényleg hatalmas. Nincs testvérem sem.
Elférünk, rengeteget segítenek, a fiam is imádja őket.
Spórolni is tudunk, nekik öröm az unoka és jó együtt. Mindig együtt étkezünk, sok a közös program, nincs enyém tiéd vita, minden közös.
Ha szeretsz valakit nem teher vele lakni
2019. jan. 5. 01:29
8/8 Furujika válasza:
7-es, "Ha szeretsz valakit nem teher vele lakni"
Ez nem igaz. Az ember vermersekletetol is fugg.
Hiaba szereted a ferjed, hiaba szereted a szuleidet. Nem ugyan az. Nem olyan konnyu veszekedes nelkul egyutt lakni napi 24 oraban a szuleiddel, ha mar egyszer felnottel es laktal egyedul. Ugy visszakoltozni a szuloi hazba.
Arrol nem tudok nyilatkozni, milyen ugy hogy kezdettol fogva mama hotelben vagy. Ugy lehet, hogy meg lehet szokni a tobb generacios egyuttelest?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!