Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A nagyszüleiteknek milyen...

A nagyszüleiteknek milyen furcsa szokásaik vannak?

Figyelt kérdés
2018. dec. 25. 21:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
63%
Dédmamám csinálta azt, hogy sosem húzta le a wc-t, hanem kiment a konyhába és a csapból engedett egy pohár vizet és azt öntötte a wc-be lehúzás gyanánt. Állandóan mi intéztük neki a duguláselhárítást, ami sokkal többe került mint a víz által megspórolt pénz. Meg ő is, mint ahogy előttem írták, lavórban mosogatott, amit a mosdókagylóba tett bele. A körmeit pedig húsig levágta, mert szerinte így nem jutnak be a baktériumok.
2018. dec. 26. 00:49
 12/26 anonim ***** válasza:
93%
Vászonzsepi,mert az a szép a temetésre,a templomba,az orvoshoz,egyszóval a legfontosabb helyekre ahova menni szokott. Most 87 éves de úgy szidja a felmenőit annak aki nem kapálja rendesen a "zura sírgyát",hogy csak na. A mosogép ördögtől való dolog,a kézzel sikált otthonkákat bugyikat egyéb ruhákat vizesen kiakasztja majd a minusz 10 fokban csonttá fagyassza mer régen is így csinálták. Folyton panaszkodik hogy nincs pénze,ezt főleg akkor veszi elő ha látja hogy én költök valamire. Szerinte az egyik lánya a szent asszony,az anyámat pedig folyton baszogatja,mert szerinte milyen ember az aki nem tud tyúkot szétszedni. A kedvenckéje se tudja de az nem számít. Nagyon tiszta asszonynak mondja magát,de nem megy a fürdőszobába csak sátoros ünnepekkor,egyéb alkalomkor lavorban mosdik mert nem bír beszállni a kádba,de dimán felmászik a szekrény tetejére ha valami eszébe jut hogy odatette.
2018. dec. 26. 03:15
 13/26 anonim ***** válasza:
79%

Elképesztőek a válaszok! És tudjátok mi a fura? Hogy még mindig sok ilyen ember él, nem csak nagyszülőkorúak, hanem a mai 40-es, 50-es generáció is. Én pl. minden alkalommal agyvérzést kapok, amikor nagynénémmel (aki 55 éves) közelharcot kell vívnom egy foghíjas, rozsdás cipőkefe miatt, amit ő el akar tenni (jó lesz az még valamire! felkiáltással), és engem kioktat meg burzsuj pitchának könyvel el, amiért én az ilyet kidobom a fr.cnba, és veszek helyette 250 Ft-ért egy újat az "olcsó boltban".

Ezt az "elteszem a sz.ros wc papírt, mert a másik fele még használható" dolgot megjegyzem és legközelebb, amikor megint gyűjtögetne valamit, felhozom neki. Mert a poén, az én káromra akar gyűjtögetni.

2018. dec. 26. 13:05
 14/26 anonim ***** válasza:
76%
Egész nyugodtan vidd a poénomat, remélem hatásos lesz :D én is előszeretettel alkalmazom, két idegbaj között, amit a mániákus spórolástól kapok. :)
2018. dec. 26. 14:23
 15/26 anonim ***** válasza:
76%

Köszi 14-es, viszem is! :D

12-es sztorijáról jutott még eszembe (ez a nem bír beszállni a kádba, de felugrik a szekrény tetejére, ha kell)

Ex-férjem nagymamája volt hasonló. Minden alkalommal előadta, hogy neki ez fáj, az fáj, ha bárhová menni kellett vele gyalog, mindenki negyed kilométer per óva tempóval cammogott mellette, mert mamának jajj, nagyon fáj a lába/háta/dereka/mindjártmeghal, mindenki hozzá igazodott.

Egyszer épp a lépcsőn állt a mami, ecsetelte nekem, hogy mennyire rosszul érzi magát, mennyire nincs ereje, milyen gyenge, mikor beslisszolt a macska a házba. Mondtam neki: mama, beszaladt a macska. Mama hátrakapta a fejét. "Micsoda?!" És úgy besprintelt a házba, hogy jóhogynem porfelhőt nem kavart maga után. XDD

2018. dec. 26. 15:31
 16/26 anonim válasza:
39%
Ti is lesztek előbb-utóbb öregek, betegek, rigolyásak ! Az idő még a Ti kedvetekért sem áll meg (sajnos).
2018. dec. 27. 21:15
 17/26 anonim ***** válasza:
30%
Csak mi nem vagyunk gusztustalanok!
2018. dec. 27. 21:46
 18/26 anonim válasza:
24%
Ti is pont ilyen furcsa öregek lesztek és kíváncsi lennék majd, a ti unokáitok milyen bizarr dolgokat fognak mesélni rólatok.De hál istennek, már nem fogom megtudni, mert addigra már én is a túloldalról fogok ezeken röhögni.
2018. dec. 28. 02:44
 19/26 anonim ***** válasza:
82%
Ja, volt még valami. :D Szegény papi az aprópénzét mindig kiürült sós vagy kristálycukros zacskóba rakta. De a boltba is magával vitte persze, ez volt a pénztárcája! :D El is képedtek páran mindig, a pénztáros, a sorban mögötte álló, mikor a cukroszacskóban turkálva fizetett.
2018. dec. 28. 16:05
 20/26 anonim ***** válasza:
64%
Igaz, én az apám helyében vettem volna neki egy pénztárcát! De hát sajnos ez nem volt szokás apa-fia között, hogy ajándékozzanak egymásnak bármit is karácsonykor, és szerintem egymás születésnapjáról is "elfeledkeztek"...
2018. dec. 28. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!