Normális ez? Többi lent
Figyelt kérdés
Anyám beteg és a mamámnál kel hogy aludjak mikor nem akarok mert; a mamám már mos rosszul van attól hogy abban a cipőben vagyok amit tegnap azért vettem hogy abban játszak. Aztán már azisgond hogy letérdelek abban a nadrágban ami ezer éves mert hogy vegyem le vagy ne játszak éshogy mit keres rajtad ez a cipő, bla bla bla stb ez csak nekem futa?2015. aug. 2. 16:19
2/8 anonim válasza:
És akkor mi van, ha rád szól ???
Hány éves vagy ?
6-7 ?
5/8 Argloss válasza:
Nem mindig tehették meg az emberek, hogy sok cipőjük és ruhájuk legyen, így az idősebb korosztálynak kicsit nehezebb befogadni, hogy ilyesmire vesz valaki cipőt, ruhát. A rosszabb körülmények között élő emberek számára is pazarlás az ilyesmi, sőt egyesek akár sértésnek is veszik, hogy ezt egyesek meg tudják tenni.
Én nem mondanám teljesen normálisnak ezt a dolgot, viszont olyan szempontból mégsem teljesen hülyeség, hogy értékeld a dolgaidat, ne pazarolj és ne tegyél tönkre valamit csak azért, mert könnyen pótolható.
Anyukádat kérd meg, hogy beszéljen mamáddal.
6/8 A kérdező kommentje:
6-7. Évesen na ne mond
2015. aug. 3. 09:05
7/8 A kérdező kommentje:
2. 3. Nem érdekel a válaszod
2015. aug. 3. 14:11
8/8 A kérdező kommentje:
:-P
2015. aug. 10. 18:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!