Engedjek a nyomásnak vagy engedjem el?
Figyelt kérdés
Nagymamámnak mindig jelentőségteljes és fontos volt a tárgyi ajándékozás. Nekem soha nem vett ajándékot, se születésnapra sem karácsonyra, csak az idősebb testvéreimmek. Meg úgy általánosságban sose kedvelt túlzotta. Én mióta az eszemet tudom mindig megleptem valamivel. Ma reggel telefonáltunk, és azt mondta reméli tartom jó szokásom, mert ha nem veszek semmit, ne is toljam oda a pofám. Szégyen vagy sem - elkezdtem gondolkodni minek örülne... vásároljak ajándékot és töltsem nála a karácsonyt a béke érdekében, vagy maradjak itthon?2018. dec. 5. 10:28
31/31 anonim válasza:
Kérdező, egy dolog hiányzik belőled, az önbecslés. Kicsit erőltesd meg magad, és mondj le erről a kapcsolatról, nem éri meg a megaláztatás, nem éri meg ez az ember. Becsüld meg magad, és ne ilyen embert akarj az életedbe. Szerintem tudsz mással is ünnepelni, vagy ha nem, még mindig jobb egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!