Mit tehet ilyenkor a nagymama?
"Latszik, hogy ki akar bujni a felelosseg alol, arra voltam kivancsi, hogy lehetseges e."
Biztos lehetséges. A gyereknek se lenne jó, ha csak azért kerülne hozzá, mert köteleznék rá a nagymamát, hogy nevelje, ezért inkább nem is kötelezik, hanem állami gondozásba veszik szerintem is.
Tök jó, hogy utánanézel, hogy hozzád kerülhet-e! Egy makkegészséges 4 éves kislány... Hihetetlen, hogy csak úgy lemond róla az apja, mert lány... Az ilyen apa nem is érdemli meg őt. :( Sokan milyen boldogok lennének, ha örökbe fogadhatnák!
Első körben apuka részére kellene összegyűjteni, h milyen segítséget tud igénybe venni özvegy egyedülálló szülőként a gyerekneveléshez. Nem vagyok róla meggyőződve, h nem szereti azt a kislányt, szimplán lehet, h ez egy átmeneti sokkos állapot, és beijedt, hogy hogy fog egyedül kell felnevelnie 2 kisgyereket, ami vhol érthető is. Nekem az jön le, hogy ebben a kifacsart "valóságban" ő azt hiszi, ezzel tesz jót a kislánynak, holott ezzel csak tönkretenné mindkét gyereket.
Félreértés ne essék, nem védem apukát, akiben ilyesmi egyáltalán felmerül, az totál alkalmatlan bármilyen nemű gyerek fölnevelésére, ezért is kellene neki segítség. Persze ha nem fogadja el, vagy a segítők később úgy látják, h nem működik a dolog, akkor máshol kell elhelyezni a gyerekeket, de ebben az esetben szigorúan mindkettőt, nem csak a kislányt.
A nagymamának NEM kötelessége még egy gyereket flnevelni, csak mert az idióta fia képtelen volt gumit húzni a farkára.
Én sem vállalnám el. 56 vagyok, dolgozok még 6 évig, és nem szeretnék még 20 évig gondoskodni egy gyerekről.
Felneveltem kettőt, és a nyugdíjas éveimben nyugodtan akarok élni, nem kamaszt nevelgetni.
Latszik, hogy ki akar bujni a felelosseg alol, - te olyan hülye vagy, hogy az már féj.
A nagymamának NEM kötelessége és NINCS felelősség nevelni az unokáját.
Ő felnevelt már 1 (2-3) gyereket, a KötELESSÉGÉT megtette, akiket VÁLLALT, azokról gondoskodott, bocs, hogy nem akarja 50+ évesen újrakezdeni az egész szenvedést meg lemondást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!