Mit tehet ilyenkor a nagymama?
"a én ülnék ott,és ezzel bejönne egy apa,én abban is kételkednék,hogy a fiát el tudja látni"
Én is.
Kérdező, hány éves a lány egyébként? És miért mondja az apa, hogy nem ért hozzá? Esetleg beteg, fogyatékos, vagy ilyesmi?
Szegény kislány. Nem elég, hogy elveszítette az anyukáját még az apja is közli vele, hogy nem kell neki és elválasztják a testvérétől is. Sőt a nagymamához se mehet, mert nem is tudom miért. Szóval szegény úgy érzi, hogy konkrétan senkinek se kell és ez nagyon megviselheti az amúgy is zaklatott kis lelkét. Nagyon felhúztam magam, az ilyen egyszerűen nem nevezhető apának.
Sajnos ha senki nem vállalja a gyerek bekerül az állami rendszerbe. Esetleg a másik nagyszülők (ha még élnek), bármilyen rokon vagy akár barát is vállalhatná.
Egyetértek azokkal, akik aggódnak a kisfiúért is. Egyszer csak őt is megunja az apja?
4 eves a kislany, makk egeszseges, okos (folyekonyan olvas). Nincs vele semmi baj, egesz egyszeruen az apa azt mondta, hogy nem tudja hogyan kell lanyt nevelni.
Nem tudom mi lenne a menete ahhoz, hogy hozzam keruljon, ennek utana fogok nezni mindenkepp.
A nagymama azt mondta, ha minden kotel szakad magahoz veszi a kislanyt, de herotja van a gyereknevelestol. Latszik, hogy ki akar bujni a felelosseg alol, arra voltam kivancsi, hogy lehetseges e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!