A nagyszüleim lenéznek, mert városi értelmiségi vagyok kétkezi munkás helyett?
Ezt én nem mondanám lenézésnek, csak ők ugyebár egy teljesen már generációhoz tartoznak. Ugyan az ő korosztályukban is vannak egy páran, akik haladtak a korral, de sajnos a többség képtelen volt elfogadni az elmúlt évtizedek változásait.
Mindenki másmilyen, mindenkinek más felel meg. Ez az, amit meg kéne velük beszélned, ha ennyire zavar, ahogyan a dologhoz állnak. Én pl. pont fordítva vagyok. huszonéves létemre a fővárosból költöztem le vidékre, mert mindig is hiányzott a csend és a nyugalom, illetve a kert is.
Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen. Ülj le velük, mondd el, hogy neked ez a jó, te így szeretsz élni, és szeretnéd, ha ők ezt elfohadnák. Hiszen végtére is az a legfontosabb, hogy az unoka boldog legyen, nem de bár? :)
Igen, sajnos változni aligha fognak.Itt is divat bezzeg, amíg a TSZ volt, ez meg az... Ebben éltek...
Nem az a bajuk, hogy keveset látnak titeket? Ők màr csak ezek a sehova se menő falusi emberek maradnak. Mármint nekem ez jutott eszembe, először. Elmentek külföldre, Pestre ők meg majd ünnepekkor látnak. Ki fog nekik segíteni öregkorukra stb. Többet kellene meglátogatni őket, segíteni nekik. Mert én sok ilyet ismerek, csak nem mondja ki.
Te meg igazi felvágós, lenéző emberke vagy, mert hú de menő egyetemre jàrsz, OTDK, ezért okos vagyok. Én is voltam OKTV-n, OTDK-n, nem nagy cucc. Tudod az okos ember nem vág fel vele.
Meg nem kell lenézni őket. Vàltozni n fognak. Én úgy látom, amúgy jó emnerek lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!