Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Lényegre térek. Mit tehetek,...

Lényegre térek. Mit tehetek, bele fáradtam! Milyen jogi megoldáslétezik ha tudom bizonyítani is?

Figyelt kérdés
Mostanság vettem észre hogy anyosom lejárt szavatosságú tejtermékeket illetve lejárt szavatosságú több élelmiszert adott a kisfiamnak.1,6 hónapos. Sajnos a párom ragaszkodik hogy itt maradjünk de én menekülnék innen, mert anyosom zsarol hazudik hogy rossz anya vagyok. Elhiresztelte hogy beteg a fiam meg hogy nem az ö fia a gyerekem apja! Kis faluba lakunk én nem gyözöm bizonyitani hogy igazat mondok, egy fedél alatt élünk. Milyen jogi megoldás létezik hogy békésen el válhassanak utjaink, mert albérletre nincs lehetöségem igy szüleimhez tudok menekülni akik 100 km re laknak. Elnézést a helyesírási hibákért.

2018. jan. 29. 09:21
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%
Nézd utolsó, te is a kifogásokat keresed. Nem mindenütt van nagyszülő, vagy barmi segitseg. Simán el viheti magával akármilyen hivatalba a gyereket, ha annyira ügyet kell inteznie és nyilvánvalóan nem lehet a nagyszülőre bízni
2018. jan. 29. 13:25
 32/40 anonim ***** válasza:
28%
Bölcsi is van ám.. Ja pénz,de akkor kell baby ha van rá keret nem csokért.. A buszokon se lehet elférni a babakocsiktol mert folyton hurcolják a sok babát,az ember meg dolgozni menne,és fel se fér tőlük a buszra mert az ajtóban keresztbe állnak feszt.
2018. jan. 29. 13:36
 33/40 anonim ***** válasza:
79%
A kérdező nyilvánvalóan gyesen van, apraja meg Max minimálbérre bejelentve, így ingyenes a bölcsi, utolsó.
2018. jan. 29. 13:42
 34/40 anonim ***** válasza:
64%
Elnézést, hogy csalàdot alapítottunk és még a tömegközlekedést is hasznàlni merjük. Az eszem megàll , ilyen hozzàszólàst.
2018. jan. 29. 14:35
 35/40 anonim ***** válasza:
52%
32es de nagy bunkó vagy.
2018. jan. 29. 14:37
 36/40 anonim ***** válasza:
25%
Mi is alapitottunk,de nem a buszon boltban huztuk a polyás gyerekünket egész nap magunkkal,nem fulladtunk bele,nem cukor h ne birjon ki mással pár órat. Nem bunkoság,sok embert zavarnak a csesemők,babakocsik a tömegközlekedésen v hivatalos helyeken,koncerten stb-n. Én legalább felvállalom.
2018. jan. 29. 14:46
 37/40 anonim ***** válasza:
51%

Értjük, kedves 36-os, tehát akinek nincs kire hagynia a gyereket mert nincsenek nagyszülők vagy nem vállalják el, azok hagyják egyedül a pólyás gyereket, vagy minden nap hívjanak bébiszittert arra a fél órára, míg leugranak a boltba? Esetleg alternatív mgoldásként ki lehetne kötni a babakocsikat a busz után, akkor senkit nem zavarnának!

Gyökér társadalom, a rinya megy, hogy hol lesz a nyugdíj, de a gyerek az már zavarja :D

2018. jan. 29. 16:03
 38/40 anonim ***** válasza:
36%
Nem a pár perces boltrol beszélek,egy két orát ki bkir idegennel is egy baba,ha meg nincs keret meg semmi segitség, akkor nem kell baba,mi is akkor vállaltunk mikor volt lakás auto pénz,fel kell fogni h normális semmire nem vállal gyereket hazosával aztán magára kötheti kb a magán ovodáját v az utcán szélnek ereszti őket, de ma mindenki mindenhová szül,aztán cipeli, ide is a kollgámhoz becipeli mutogatoba naponta az anyuka a babát,itt gügyög neki,mumnkahelyen,főnök meg kitessékeli h ez munkahely nem bölcsöde,ő van vérig sértve,apuka is már agybajt kap tőlük h még itt se hagynak neki békét ahol dolgozna.
2018. jan. 29. 16:24
 39/40 anonim ***** válasza:

itt most nem a buszos közlekedés a téma.

"Elhiresztelte hogy beteg a fiam meg hogy nem az ö fia a gyerekem apja!"

csak szólok, kérdező, hogy ezért fel is jelentheted becsületsértésért, csak ahhoz előbb nem ártana elköltözni tőle.

2018. jan. 30. 07:44
 40/40 anonim ***** válasza:
Apasàgi tesztet csinàltatattok? Hol ? Mennyibe került?
2018. jan. 30. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!