Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Lényegre térek. Mit tehetek,...

Lényegre térek. Mit tehetek, bele fáradtam! Milyen jogi megoldáslétezik ha tudom bizonyítani is?

Figyelt kérdés
Mostanság vettem észre hogy anyosom lejárt szavatosságú tejtermékeket illetve lejárt szavatosságú több élelmiszert adott a kisfiamnak.1,6 hónapos. Sajnos a párom ragaszkodik hogy itt maradjünk de én menekülnék innen, mert anyosom zsarol hazudik hogy rossz anya vagyok. Elhiresztelte hogy beteg a fiam meg hogy nem az ö fia a gyerekem apja! Kis faluba lakunk én nem gyözöm bizonyitani hogy igazat mondok, egy fedél alatt élünk. Milyen jogi megoldás létezik hogy békésen el válhassanak utjaink, mert albérletre nincs lehetöségem igy szüleimhez tudok menekülni akik 100 km re laknak. Elnézést a helyesírási hibákért.

2018. jan. 29. 09:21
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Apasági nyilatkozat van eggyezés 99.9 százalék.szoval tuti hogy ö az apja le fényképeztem a le járt dolgokat amiket ad aposomnak szoltam hogy öneki nem megy aa hasa vagy épp hány-e és megnézte ö is de nem tesz semmit. Házasság kizárva utolag kiderült megfélemlitette a páromat ha elvesz kitagadja. A párommal megbeszéltük ha találok neki nagy vállalatnál munkát akkor ő is jön mivel egyéni vállalkozo igy nagyobb cégekhez kéne bejutnia sok kis munkája van ami pénzt kap érte arra elég hogy befizesse maga után a járulékait.
2018. jan. 29. 09:57
 12/40 anonim ***** válasza:
84%

Házasság kizárva utolag kiderült megfélemlitette a páromat ha elvesz kitagadja. Hát ha ilyen töketlen.. A párommal megbeszéltük ha találok neki nagy vállalatnál.

Miért szültél Anyatejszívónak. Felnőtt férfi meg keressen munkát önnálóan mi vagy a potanyja.

2018. jan. 29. 10:27
 13/40 anonim ***** válasza:
83%
Ameddig nincs végzés a gyereket oda ne add az apànak. Mert megteheti , hogy nem adja vissza még a per tart. Neki is van felügyeleti joga. Ha elvitted nem veheti el senki. Kérd az ideglenes elhelyezést , és akkor mindig vissza kell adni.
2018. jan. 29. 10:55
 14/40 anonim ***** válasza:
81%

Dobd ki ami lejárt és vegyél helyette frisset.

Ja nincs pénz???

2018. jan. 29. 10:57
 15/40 A kérdező kommentje:
Megveszem a frisset! 3 napra lemegyek szüleimhez ,vissza jövök eltünt a friss a lejártak 2017.08 szavis cuccok vannak anyosom közli az a régebbi agyjam azt!ugy veszek frisset az nap amikor vissza jövünk
2018. jan. 29. 11:15
 16/40 anonim ***** válasza:
76%

Mennyi idős a gyerek? 1,6 hónapost írtál...

Leulteted a parodat és közlöd, hogy vagy együtt koltoztok, vagy elvalnak az utjaitok. Ha nem akar költözni, akkor fogod magad és el mész a bíróságra, ker a z egy sürgős, soron kívüli gyermekelhelyezest és már költözöl is anyadekhoz.

2018. jan. 29. 11:28
 17/40 anonim ***** válasza:
83%
Talán saját konkótra kellett volna gyereket vállalni, vagy védekezni ha nincs pénz.
2018. jan. 29. 11:34
 18/40 anonim ***** válasza:
36%
Lehet direkt eteti lejárattal,mert h nem a párodé,fogd meg a gyereket és menj a szüleidhez,nyugi Párod és Anyós nem fognak kapkodni a felügyeleti jogért, ez csak szájkaraté,nem kell nekik nyüg. Az ilyen magának szüli a gyerekét nem azért h a játékbaba családot alspitson,akkor jon ki belőlük a mindenre elszánt sárkány. :(
2018. jan. 29. 11:34
 19/40 anonim ***** válasza:
86%
11:34 van pénz rá, irta h megveszi a frisset, de eltünik, helyette van lejárt. Én elmenekülnék. És nem szülök oda ahol felmőtt férfi az Anyjával él.
2018. jan. 29. 11:37
 20/40 anonim ***** válasza:
56%
Ha egy hàzban laktok. Külön hűtő lehet. Minden nap menj a boltba és vedd meg amit aznap megeszik a gyerek. Nem lett beteg. A lejàrati idő nem azt jelenti , hogy onnantól rossz. A gyàrtó addig vàlal felelősséget. Az oké , hogy én 26 évesen megeszem a lejàrt joghurtot de egy gyerek. És ha valami baja lesz?
2018. jan. 29. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!