Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Lényegre térek. Mit tehetek,...

Lényegre térek. Mit tehetek, bele fáradtam! Milyen jogi megoldáslétezik ha tudom bizonyítani is?

Figyelt kérdés
Mostanság vettem észre hogy anyosom lejárt szavatosságú tejtermékeket illetve lejárt szavatosságú több élelmiszert adott a kisfiamnak.1,6 hónapos. Sajnos a párom ragaszkodik hogy itt maradjünk de én menekülnék innen, mert anyosom zsarol hazudik hogy rossz anya vagyok. Elhiresztelte hogy beteg a fiam meg hogy nem az ö fia a gyerekem apja! Kis faluba lakunk én nem gyözöm bizonyitani hogy igazat mondok, egy fedél alatt élünk. Milyen jogi megoldás létezik hogy békésen el válhassanak utjaink, mert albérletre nincs lehetöségem igy szüleimhez tudok menekülni akik 100 km re laknak. Elnézést a helyesírási hibákért.

2018. jan. 29. 09:21
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
100%
Honnan van ez a sok lejàrt dolog?
2018. jan. 29. 11:47
 22/40 anonim ***** válasza:
83%
Költözz el, a párod egy töketlen idiota, akinek jo anyuci mellett csücsülni élete végéig :)
2018. jan. 29. 11:56
 23/40 anonim ***** válasza:
37%

13!

Hatalmas tevedesbe vagy. Anyuka se viheti el a gyereket az állandó lakhelyerol. Ahova a gyerek be van jelentve, ott kell lennie és oda fogja vissza vinni a rendőrség

2018. jan. 29. 12:11
 24/40 anonim ***** válasza:
68%
Előző ha veszélyeztetik ott, elviheti.. Amugy aki otthon él anyukával,az nem felnőtt férfi,kifogás kereső h kényelmesen legyen,nem kapálózik majd felügyeeti jogért se annyira,tapasztalat, aki felnőtt férfiként otthon lakik annak nem szülünk mert az nem felnőtt,az óriáspelenkás. :O
2018. jan. 29. 12:46
 25/40 anonim ***** válasza:
93%

A veszelyeztetest előbb bizonyítani kell, utolsó. Amúgy nem hiszem, hogy ez annak számítana hivatalosan.

Továbbra se derült ki, hogy mennyi idős a gyerek. 1, 6, vagy 16 hónapos. Végül is teljesen mindegy, mert nem anyós dolga az etetés, így nem is értem, hogy egyáltalán hogy kerülhet arra sor, hogy ő ad neki enni

2018. jan. 29. 12:50
 26/40 A kérdező kommentje:
Hivatalos dolog intézésénél nem viszem magammal a hivatalba mert rengeteget kell várni. 16 hónapos,és idönként sajnos rá kell biznom
2018. jan. 29. 12:54
 27/40 anonim ***** válasza:
18%
Képzel máshol is ad ennyi Nagyi de nem lejártat mert nem utálja az uncsit..
2018. jan. 29. 12:54
 28/40 anonim ***** válasza:
55%

Kifogás hegyek.

Mások külön háztartásban élnek és segítség nélkül is megvannak. Valld be, hogy így kényelmes.

2018. jan. 29. 13:00
 29/40 anonim ***** válasza:
100%
Mégis milyen hivatalos ügyet kell ilyen gyakran intézni? Egyedülálló szulo szerinted hogy oldja meg? Viszi a gyereket.
2018. jan. 29. 13:14
 30/40 anonim ***** válasza:
33%
Van ahol rá lehjet bizni a nagyszülökre. Persze ott jo a kapcsolat..Egyedüláálok igy oldják meg,senki se hurcolja meloba hivatalba a gyerekét,bölcsi is van ám,ovi..
2018. jan. 29. 13:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!