Nektek élnek még a nagyszüleitek? Hány évesek vagytok? Ha elhunytak már, akkor mennyi idősek vagytok?
Lássuk csak:
Apai mamám 2020 őszén hunyt el, 78 éves korában
Anyai mamám 2021 május 12-én (aznap, mikor földrajz emelteztem) hunyt el, a 71. szülinapja előtt másfél hónappal
Anyai papám él, 69 éves, kicsit fullad, sokat fogyott az utóbbi időben, nem tudom, mennyi ideje van hátra. Sokat iszik, bár régen inkább bort, most energia italt és kólát agyra-főre
Apai papám is él, 83 éves, jó egészsége van, egyszer műtötték még pár éve rákkal, amiből felépült, majd mamám halála után kicsit bevásárolt alkoholból, de szerintem mértékkel fogyasztja, már csak azért is, mert rendszeresen vezet és elég stabilak a gondolatai, amikor beszélek vele, nem agresszív, nem vörös a feje, nem úgy, mint anyai papámnak. Szerintem esélyes, hogy kb 10-15 évet még élhet, mert a család azon felén többen is 90-100 évig éltek.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!