Nektek élnek még a nagyszüleitek? Hány évesek vagytok? Ha elhunytak már, akkor mennyi idősek vagytok?
23 éves vagyok, apai ágról csak a nagymamám él (73 éves), nagyapám meghalt 15 éve rákban.
Anyai ágról nagymamám 66 éves, nagyapám 70.
Anyai ágról mamám jövő héten lesz 65, papám 70 lesz nyáron. Apai ágról papám 78 lesz márciusban, a mamámat nem ismerem, apu még kicsi volt, amikor összeesett a konyhában.
Én meg 20 leszek.
20 éves vagyok, és egyetlen nagyszülőm él, de ez így van már 11 éve.
Egyik nagypapámat nem is ismertem, ő még viszonylag fiatalon meghalt rákban, a másik akkor halt meg, amikor 8 éves voltam, az egyik nagymamám pedig akkor, amikor 9 voltam.
A nagymamám, aki most is él majd' 10 évvel fiatalabb a többinél, ő jelenleg 79 éves.
De szerintem ez nagyon ritka az én koromban, a szüleim 35-40 közöttiek voltak, amikor születtem, ez a kilencvenes években még nem volt olyan gyakori, mint manapság.
Anyai ágon mindkét nagyszülőm él (papám 80, mamám 75). Apai ágról már csak a nagymamám él, ő 82. A papám egy éve halt meg, akkor 89 éves volt és még ő is élne, h nem kezelik félre...
29 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!