Ti felkutatnátok a soha nem látott nagyapátokat?
Figyelt kérdés
Nagyon konfliktus kerülő vagyok, de egy ismerősünk megpróbált meggyőzni, hogy keressem meg a nagyapámat, mert nem fogok utána örökölni semmit. Eddig ez eszembe sem jutott, hiszen soha nem láttam, illetve állítólag csecsemő koromban egyszer megmutattak neki, de a nevén kívül semmit nem tudok. Nagymamám, apukám már nem él, soha nem beszéltek róla, azt sem tudom lett-e új családja. Ti megkeresnétek az örökség miatt őt vagy a gyerekeit ha már nem él, vagy hagynátok az egészet?2017. dec. 13. 23:22
11/17 anonim válasza:
x millió, persze.. álmodj csak . Aztán ne ess pofára ha adósságot hagy hátra az öreg, mivel aligha Rockefeller unokája vagy.
12/17 A kérdező kommentje:
Az a baj kedves 10-es, hogy úgy érzem, hogy nem fér bele. Ezért sem kerestem meg eddig. Itt is csak próbálom győzködni magam, mert az ilyen hozzáállásom miatt szívok mindig az életben.
2017. dec. 13. 23:56
13/17 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy Rockefeller, de ha már van egy fél háza, ami mondjuk 30 milliót ér és mondjuk hárman örökölnénk, az már pár millió lehet.
2017. dec. 14. 00:00
14/17 anonim válasza:
Tudod mit érdemelnél te (?), hogy rátalálj, valahol az alföldön, vagy valami pusztában egy isten háta mögötti eldugott helyen, egy düledező viskóban, ahol se víz, se áram, max egy gémes kút a síkság közepén valahol.
15/17 anonim válasza:
Hs Apádnak és a Nagymamádnak a temetésére nem ment el, szerintem sz@rd le. Ha nem beszéltek Róla Neked, annak valami oka van. Nem volt része a családotoknak és már nem is lesz, akkor sem, ha megkeresed. Ha meg eszében vagy, úgysem hagy ki a végrendeletéből.
16/17 anonim válasza:
Amúgy az még érdekelne, hogy ha tegyük fel nem 30 milliós örökséget hagy maga után, hanem nyomorban tengődik, akkor vajon gondoskodnál-e róla vagy csak beköszönnél, hogy "csá papa! nincs zsé, akkor mentem is?"
A gyerekeidet meg neveld úgy, hogy értelmes, az életben boldogulni tudó felnőttek legyenek. Nem kell pelenkáznod őket 18 éves koruk után.
17/17 kovpet válasza:
Az örökség független a kapcsolattartástól, tehát nem lehet valakit az "örökség miatt megkeresni".
Ha örökölsz, akkor akkor is örökölsz, ha sosem láttad és ha nem (mert nincs mit vagy mert szándékosan úgy csinálta, hogy ne legyen mit), akkor akkor sem, ha vele élsz és egész életedben segíted erőn felül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!