Milyen nagyszülők nélkül gyereket nevelni?
Most kinek szülsz?
Manapság a nagyszülők is dolgoznak még, szóval nem érnek rá egész nap a gyerekkel lenni.
Nekünk is a szüleink több száz km-re laknak, így évente mindegyiket 1-2x látjuk.
De akkor kihasználjuk, megpróbálunk kettesben moziba menni stb...
De amit én észre vettem, hogy nekem a lányaim nagyon össze nöttek, és ennek szerintem az oka, hogy a kicsi születésekkor a nagy soha nem volt a nagyszülöknek lepasszolva. A nagy minden pillanatot megélt a kicsivel.
Èn csak a hobbimat dolgozom, és akkor mikor én akarom, így van idöm a gyerekekre, és nem aupair lány vagy az ovoda neveli.
Szerintem ha nincsen nagyszülöi segítség nagyon fontos, hogy az anya vagy az apa elég idöt töltsön a gyerekkel, és ne idegenekkel legyen reggeltöl estig a gyerek.
Szerintem nagyon fontos hogy a gyereknek legyenek igazi nagyszülei. Nemcsak azért hogy legyen kinek kényeztetni az unokát, hanem azért is mert az idősek iránti tiszteletet ők tanítják meg.
Tiszta sor, ha nincs potenciális nagyszülő akkor nincs. Ezen kár vitatkozni vagy rágódni.
Soha ne legyen mentség, hogy valami nélkül is felnő. A gyerek akkor is felnő ha csak eteted és itatod. Nagyon szeretem azokat a kerdeseket amikor az anya aggodva kerdezi hogy a lanya 20 evvel idosebb ferfival jar. Tipikus eset hogy igen apa nelkul is felno csak hogyan?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!