Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Véleményetek erről az égészről?

Véleményetek erről az égészről?

Figyelt kérdés

Szóval, nem is tudomhol kezdjem... Van egy tatám( a többi nagyszülőm már elment...), apa felöli. A felesége azaz az én mamám lassan 3 éve meghalt. Mindent megcsinált tata helyett, elé rakta a kaját, takarított, mosott rá, mindent amit csak el lehet képzelni ő csinált. Tata most ugye egyedül van. Takarítónő jár hozzá, de nem látszik egy cseppet sem. Tiszta mocsok az egész ház és büdös is van, nem ad magára. Apa és a keresztapám külföldön dolgoznak. Tata állandóan pehúzza pénzzel, de nem lehet tudni hova tűnik az a rengeteg pénz. Egyáltalán nem törődik/törődött velünk.

Szerintem pszichésen begolyózott. Ma mesélete anya, hogy elment egy falubeli ingyen konyhára kajáért, mert nem volt kedve főzni(mihez van ledve). A kaja felét a kutyának adta. Ráadásul a fél falu ismeri, így gyorsan körbejárja a kis falucskát a hír... Ezzel nincs semmi gond mert hadd csináljon magából hülyét, de ezzel minket éget...Véleményetek róla?

2017. nov. 18. 16:43
 1/4 A kérdező kommentje:
És állandóan feszültség van miatta, plusz vita...
2017. nov. 18. 16:44
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Az a szomorú, hogy teljes mérétkben telibeszarjátok őt.

Ennyi, foglalkozni is kéne vele, nem hagyni, hogy éljen, ahogyan tud.

2017. nov. 18. 17:14
 3/4 A kérdező kommentje:
Arról eljelejtettem írni, hogy milyen szemét és magának való ember...
2017. nov. 18. 18:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.
2017. nov. 18. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!