Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogy mondhat valaki ilyeneket...

Hogy mondhat valaki ilyeneket a saját unokájára?

Figyelt kérdés

Jó tanuló, átlagos 18 éves lány vagyok. Enyhe árnyalatú vöröses barnás hajam volt természetesen, én pedig végre befesthettem álmaim színére, feketére. Imádom ezt a hajszínt, teljesen odavagyok érte, és nem csak én, a szüleim és az ismerőseim, barátaim is megdicsértek, hogy milyen jól áll ez a hajszín, meg milyen szép. Alig vártam, hogy megmutathassam a nagymamámnak, mert nagyon jó vele a kapcsolatom, de teljesen más volt a reakciója, mint amit vártam. Leordította a fejem, hogy úgy nézek ki, mint egy prostituált, hülyét csináltam magamból és azt mondta, hogy eddig se voltam valami szép, de mostmár végképp rém ronda lettem (komolyan így mondta).

Azóta messziről elkerülöm, hívogat folyton, de kinyomom mindig, üzeneteket ír, hogy menjek át hozzá, de ezekre meg nem is válaszolok.

Próbálok nem gyerekesen viselkedni, de egyszerűen nagyon megbántott és nagyon nehezemre esik elfelejteni amiket mondott.

Szerintetek megbocsájtsak neki?

2017. okt. 19. 09:19
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen ezt a sok választ! :)

Beszélek majd még vele, ez biztos, végülis nem menekülhetek ettől a helyzettől örökké. Csak egyelőre most békénhagyom őt, és remélem ő is engem, mert kicsit felidegesített a csúnya beszólásaival, és nem akarok az ő szintjére süllyedni, azzal, hogy visszaszólok valami nem szépet.

2017. okt. 19. 12:38
 32/39 anonim ***** válasza:
10%

"messziről elkerülöm, hívogat folyton, de kinyomom mindig, üzeneteket ír, hogy menjek át hozzá, de ezekre meg nem is válaszolok. "

Csak egy kérdés: ha majd elmúlik az újdonság és később rájössz, hogy mégsem állt jól a fekete haj, magaddal sem fogsz többet szóba állni.

2017. okt. 19. 12:39
 33/39 A kérdező kommentje:
Ha rájövök, hogy nem áll jól, akkor visszafestetem. De ez még mindig nem ad okot arra, hogy le legyek prostizva, rondázva, és elküldve a francba, egy olyan személynél, akivel elvileg szeretjük egymást.
2017. okt. 19. 12:42
 34/39 anonim ***** válasza:
97%

Istenem, nem a kedves nagymamáddal találkozhattam pár éve az utcán? :D Esetleg valamelyik elmeroggyant válaszoló anyukájával?

Tök rocker cuccokban mentem épp az utcán, frissen festett fekete hajjal, épp készültem megelőzni egy vénasszonyt... az hátra fordult és ordítani kezdett, hogy takarodj a közelemből CIGÁNY K RVA! Köpni-nyelni nem tudtam hirtelen, utána meg már csak röhögni, mert kb. a semmiből előkerült a fia, aki veszekedni kezdett vele, hogy nem vagyok cigány és nagy nehezen elrángatta onnan, miközben a banya ordított tovább, hogy biztos ki akartam rabolni, meg megölni :D

Jópofa volt, tekintve, hogy eleve porcelánszerű a bőrszínem, szóval csak a fekete hajból ilyenre asszociálni... kicsit se kell beszűkültnek lenni hozzá :D

Biztos mindenki cigány, akinek természetes fekete haja van, nem? :D

Kérdező, nem, ne bocsáss meg neki, ez túl megy minden határon. Az én nagyanyám is beszólogatós volt mindig is, de ő sosem mert volna ilyeneket mondani nekünk. Amikor híztam két kilót, annyit közölt, hogy jól megasszonyosodtam... a célzást értettem, megsérteni nem sértett meg.

Ha ilyeneket mondott volna, mint a tiéd, a képébe vágtam volna az ajtót és többet rá se nyitom...

SENKI nem engedheti meg magának, hogy így beszéljen BÁRKIVEL. Teljesen mindegy, milyen kapcsolatban állnak... pofám leszakad, hogy van, aki még védi a boszorkát.

2017. okt. 19. 12:45
 35/39 anonim válasza:
96%

Szerintem kicsit erős volt a mamád reakciója amivel tisztában is van mert gondolom nem hiába hívogat.

Én a természetes szőke hajamat festettem be mahagóni vörösre amit imádok, az én mamám reakciója annyi volt, hogy "nekem szőkén vagy az igazi" de el tudta fogadni ennek már több mint két éve. Régebben amikor a körmömet kifestettem pirosra akkor azt megszolta, hogy "jaj a k*rváknak piros a körmük"..stb.. de ezeket én tudtam kezelni, mert megmondtam neki, hogy "jaj mama most ilyen nekem így tetszik úgyis lemosom pár nap múlva". Az idősebbek egy kicsit nehezebben viselik a változást legalábbis én ezt tapasztaltam.

2017. okt. 19. 12:59
 36/39 anonim ***** válasza:
97%

Az én apai nagymamám, amikor megszülettem és megtudta, hogy lány lettem, azt mondta, egyel több k***a lesz a világon. Még meg sem látogatott sosem. Én sem mentem el a temetésére. Az ilyen nagyit le kell tojni.

Kérdező, ha Neked jó a kapcsolatod a nagyiddal, beszéld meg Vele, hogy rosszul esett, amit mondott. Valóban elvetette a sulykot. Ha nem vagy szép, akkor sem ezért kell szeretnie, hanem mert az unokája vagy és kimutatod felé a szeretetedet. Teljesen érthető, hogy rosszul esett.

2017. okt. 19. 18:45
 37/39 anonim ***** válasza:
97%

Megmondtam volna neki,hogy ha neki ezen múlik,szeret-e vagy sem, többet szóba se kell állnia velem.Úgyse kell sokáig kihúznia.

Ha meg utólag nem tetszene a fekete haj,akkor meg mi van?Semmi,a te hajad.Azt csinálsz vele,amit akarsz.

2017. okt. 19. 23:14
 38/39 anonim ***** válasza:
16%

Gondolom, hogy rögtön elszáll majd a haragod, ha esetleg örökölnél majd valamit tőle annak idején.

Avagy haragosan azt is visszautasítanád?!

2017. okt. 20. 09:33
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

38as, biztos valami hülye, kihaénnem vénasszony vagy te is, aki azt hiszi, csak mert megöregedett, mindent szabad neki!

Kérdező, csak hogy látok végre egy karakán embert is.

Amúgy itt az a szokás, hogy mindenkit el kell mondani mindenért. Ha az a kérdés, h depis vagyok, abból kifolyólag, mert tűröm a kritikàt (:xD -annak is gratulálok, akinek mindez azt jelenti!), mindenki, bárki, akárki úgy beszélhet veled, mintha a valagából rángatott volna elő, akkor megkapod, h hülye vagy, minek engedted?

Ha megkövetelsz magad felé némi tiszteletet? Akkor gyerekes vagy, éretlen, neveletlen, tiszteletlen ésatöbbi...

Igazad volt, a későbbi történések pedig csak megerősìtik ezt a nézetemet. Ja, őméltóságának a nagyságos nagyasszonynak elgurult a gyògyszere, alpári szinten kikel magából -nem is tudtam, hogy annak, akit szeretünk, ilyeneket kiabálunk, hogy eddig is ronda voltál......-, azután ahelyett, h bocsánatot kérne, még rátesz egy lapáttal. Fenyegetőzik meg feltételeket szab -gyönyörű!

Hát, mondtam volna neki, hogy OK, ha nem akarsz látni, a te dolgod, majd eztán nem zavarlak.

Ne hagyd magad. Aki nem tiszteli magát, az milyen jogon várja el, hogy mások tiszteljék??!

Én ezekután tartanám vele az udvarias 3 lépés távolságot (még egyszer megkérdezem: akit szeretünk, annak ilyeneket kiabálunk, h pl. eddig is ronda voltál??), ha szól, válaszolok normálisan, de nagyon nem keresném a társaságát, főleg ha ilyen rosszindulatú, gonosz személyiség.

2017. okt. 20. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!