Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miért nem akarja meglátogatni...

Miért nem akarja meglátogatni az unokáját?

Figyelt kérdés

28 éves nő vagyok ,a párom 36 férfi. Van egy 2 és fél éves fiunk. Németországban élünk.

A párom felajánlotta az édesanyjának ,hogy jöjjön ki, 2 hétre, mi fizetjük az utat, itt pedig ehet persze meg minden. Nagyon ritkán találkozunk. Már 4 éve nem voltunk otthon. Meg is beszéltük mondta ,hogy kiveszi a szabit, és mikor legközelebb beszélünk megbeszéljük az időpontot, hogy meg tudjuk szervezni az utat.

Ma felhívta a páromat, hogy küldjünk neki pénzt, mert nincs pénze. Kérdeztük akkor jön e, de azt válaszolta, hogy.majd megbeszéljük.

Kb mintha, á nem megyek ,de a pénzt mégis szánjátok rám.

Nagyon meglepődtünk.

Kicsit rosszul esik.

Mit gondoltok erről?

2017. júl. 27. 21:48
1 2
 1/15 Andizsuzsi ***** válasza:
65%
Párod miért nem akarta 4 évig meglátogatni az anyját?
2017. júl. 27. 21:58
 2/15 anonim ***** válasza:
76%
Tudjátok-e milyen körülmények között él az anyósod?
2017. júl. 27. 22:00
 3/15 anonim ***** válasza:
71%
Egyet értek az első hozzászóló kérdésével. Figyelembe véve, hogy 4 éve nem voltatok otthon, elég kétélűvé teszi a dolgot. Nem ismerjük egyikőtöket sem, de így ismeretlenül a nagymama szemszögéből nézve is feltehető a kérdés, hogy miért.
2017. júl. 27. 22:04
 4/15 A kérdező kommentje:
Szerintem piára meg gyógyszerre kell neki a pénz, elég kemény alkesz
2017. júl. 27. 22:12
 5/15 anonim ***** válasza:
44%

Nekem az esett volna rosszul, ha a gyerekem meghív magukhoz, és közli, hogy ehetek meg minden náluk! Ez milyen kijelentés?

De ha 4 éve nem voltatok otthon, akkor honnan tudod, hogyan él? Miért nem jöttök ti haza, hogy láthassa az unokáját? 2 és féléves gyerekkel már nyugodtan utazhattok.

A lányomék is Németországban élnek, és minden évben hazajönnek néhány hétre a gyerekekkel együtt. Akkor hagytak ki 2 évet, amikor a lányom terhes lett és egy év alatt voltak az ikreik. De egy évesen már hozták őket is.

2017. júl. 27. 22:16
 6/15 A kérdező kommentje:
Hát a pénz kell a kis nyomi nőnek. Elkéri az unokájától. Még soha semmit nem adott nekünk csak pénzt kéreget
2017. júl. 27. 22:21
 7/15 anonim ***** válasza:
79%
Akkor pedig megvan a válaszod. Akinek függősége van, annak csak az számít, hogy azt kielégítse. Nálatok nyilván nem tudna úgy inni. Lepontozhatsz másokat, de mivel Te sejted a választ, mi meg nem ismerjük a körülményeket (kivéve azt, hogy 4 éve nem látogattátok meg ti sem)...
2017. júl. 27. 22:23
 8/15 anonim ***** válasza:
81%

Én 10 éve élek Angliában, és apám sosem jött ki. Viszont én mentem minden évben. Nem is nyaggatom apámat, mert tudom, hogy 75 évesen nem igazán szeret hosszú távra utazni, hiába hívom ki.

Amúgy meg, ha te így beszélsz az anyósról, akkor minek akarnátok meghívni? Eltudom képzelni, hogy milyen fogadtatásban lenne része. Na abból én sem kérnék.

2017. júl. 27. 22:25
 9/15 anonim ***** válasza:
83%
Ha négy éve nem voltatok otthon honnan tudjátok,hogy milyen körülmények között él,milye állapotban van??! Hogy adott volna bármit is az unokájának,ha a gyermek szülei arra nem képesek,hogy meglátogassák őt?! Ez persze nem az unoka hibája,hanem a szülőké,mégis a gyerek "szívja meg",hiszen mégcsak nem is ismeri a nagymamáját! Milyen idős az anyósód? Lehet csak nem szertne ennyit utazni! Nem minden idős ember bírja a hosszabb utakat! Talán megkéne ezeket vele beszélni és utána lenyomorékozni a páros édesanyját!
2017. júl. 27. 22:34
 10/15 anonim ***** válasza:
69%
Négy év alatt egy alkoholista állapota nagyon sokat romolhat... ki gondoskodik az anyósodról, hogyha a fia (a férjed) négy éve nem is látta... ?
2017. júl. 28. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!