Miért nem akarja meglátogatni az unokáját?
28 éves nő vagyok ,a párom 36 férfi. Van egy 2 és fél éves fiunk. Németországban élünk.
A párom felajánlotta az édesanyjának ,hogy jöjjön ki, 2 hétre, mi fizetjük az utat, itt pedig ehet persze meg minden. Nagyon ritkán találkozunk. Már 4 éve nem voltunk otthon. Meg is beszéltük mondta ,hogy kiveszi a szabit, és mikor legközelebb beszélünk megbeszéljük az időpontot, hogy meg tudjuk szervezni az utat.
Ma felhívta a páromat, hogy küldjünk neki pénzt, mert nincs pénze. Kérdeztük akkor jön e, de azt válaszolta, hogy.majd megbeszéljük.
Kb mintha, á nem megyek ,de a pénzt mégis szánjátok rám.
Nagyon meglepődtünk.
Kicsit rosszul esik.
Mit gondoltok erről?
Nekem az esett volna rosszul, ha a gyerekem meghív magukhoz, és közli, hogy ehetek meg minden náluk! Ez milyen kijelentés?
De ha 4 éve nem voltatok otthon, akkor honnan tudod, hogyan él? Miért nem jöttök ti haza, hogy láthassa az unokáját? 2 és féléves gyerekkel már nyugodtan utazhattok.
A lányomék is Németországban élnek, és minden évben hazajönnek néhány hétre a gyerekekkel együtt. Akkor hagytak ki 2 évet, amikor a lányom terhes lett és egy év alatt voltak az ikreik. De egy évesen már hozták őket is.
Én 10 éve élek Angliában, és apám sosem jött ki. Viszont én mentem minden évben. Nem is nyaggatom apámat, mert tudom, hogy 75 évesen nem igazán szeret hosszú távra utazni, hiába hívom ki.
Amúgy meg, ha te így beszélsz az anyósról, akkor minek akarnátok meghívni? Eltudom képzelni, hogy milyen fogadtatásban lenne része. Na abból én sem kérnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!