A nagyszülők nem fogadják el az unokáját?
A volt meny még mindig az férjed szüleinél lakik a gyerekekkel?
És akkor ti nem is jártok oda?
Szerintem ebben az esetben ez így van jól!
Képzeld el, ha nem így lenne, járkálnátok oda új családként a régihez, ... nekem ez baromi furcsa lenne, nem vagyok híve az ilyen kolóniában élésnek.
Családi vacsorák, ünnepek, régi asszony, új asszony egy kupacban .... brrr!
Nem azt mondom, hogy gyűlölködni kell, de tudni kell kulturáltan lezárni kapcsolatokat és továbblépni.
Bár én nem vagyok vallásos, mégis a magam módján hívő vagyok. Engem valahogy az ilyen bigott emberek az élet minden területén zavartak.
Hidd el, jobb ha a kisgyereked ebbe a furcsa, középkori légkörben ami a nagyszülőknél uralkodhat, nem vesz részt.
Tedd magad túl rajta, már csak a gyereked egészséges lelki fejlődése miatt is.
Miféle vallás nevében tudja valaki kirekeszteni és nem szeretni a saját unokáját? Ezek beteg emberek! Jobb is ha nem megy oda a te gyereked, csak a lelkét mérgeznék!
Az eszem megáll!
Ennél nagyobb bajotok soha ne legyen, minthogy nem kíváncsi rátok az anyósod!
Akkor jól értem, hogy egyáltalán nem is ismerik a féltesójukat? Így nagyon egyszerű a drága nagyszülőknek nem tudomást venni a legkisebb unokáról.
Legközelebb menjetek együtt (a gyereketekkel együtt) a gyerekekért és menjetek el játszóra, üljetek be cukrászdába vagy hasonló. Ismerkedjetek, barátkozzatok, nyissatok egymás felé. Amikor láthatás van, akkor sem együtt vagytok? Még soha nem voltatok közös programon vagy a gyerekek sem voltatok még nálatok? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!