Mit tennétek, ha a nagyszülők nem fogadnák el, hogy ti, hogy neveztétek el a gyereketek?
Nálunk is hasonló volt a helyzet, én egy ideig tűrtem, aztán kerek-perec megmondtam, hogy nem muszáj látogatni, ha nem bírja ki bántás nélkül, és vagy megtanulja a gyerek nevét rendesen (más néven akarta nevezni), vagy inkább menjen haza.
Ebből értett.
A család többi tagjának elég volt annyit mondani, hogy ők adtak már nevet a gyereküknek (vagy fognak adni), a miénknek mi adunk. Ha nem tetszik, szüljenek maguknak még...
1. Közlöd vele, hogy a ti gyereketek, nektek ez a név tetszett.
2. Ha nem tudja elfogadni és leállni a kötözködéssel, akkor legyen szíves ne zaklatni benneteket a látogatásával
Barmi lehet "borzalmas" név, hiszen ez egy szubjektív dolog, nem kell ahhoz különlegesnek lennie.
Az elsővel amúgy egyet értek
8
Nálatok ez nem becézgetés volt. A becézés az lett volna ha az Anna lányodat, Annácskának nevezi, akárki is volt az a hülye, de más néven szólította a gyerekedet.Az Annának az Arankához semmi köze. Szóval átnevezték a te gyerekedet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!