Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » A nagyszülők nem fogadják el...

Timianya4 kérdése:

A nagyszülők nem fogadják el az unokáját?

Figyelt kérdés
A férjemmel 5 éve vagyunk házasok.Mindketten elvàltunk. Nem csalt meg senki senkit, mielőtt tàmadnának. Természetesen engem nem szeretnek, mert a vallàsuk azt tanítja, az első az utolsó. Előzményekben elmondanàm, hogy ő a családjàval mindig is a szüleinél lakott. Egy szobában, két gyermek(fiú, làny) a férjem és a volt felesége. A másik szobában pedig a szülei. A volt felesége a gyerekekkel maradt apóséknàl,azóta is együtt élnek. Nekünk megszületett 3 éve a közös gyermekünk, akit még sose làttak. Anyósom azt mondja, ez neki nem unokája! Apósom véleményét nem tudom. Ez nekem annyira rosszul esik. Próbáltam már túltenni magam ezen, de sajnos nem megy. Létezik ilyen ember??? Fog ez változni?
2016. okt. 11. 15:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
De de ők ismerik a tesót. Sűrűn csinálunk közös programot
2016. okt. 11. 18:57
 12/18 anonim ***** válasza:
76%
Fogadjunk, hogy katolikusok. Náluk NINCS válás, ameddig egyik házastárs meg nem halt. Hiába fogadja el a világi bíróság, az egyházi nem vagy csak kivételes esetben, annyi eséllyel, mint nyerni a lottón. A férjed első feleségét tekintik menyüknek, ő gyerekei az unokájuk. A tieid számukra nem kívánt fattyú.
2016. okt. 11. 19:10
 13/18 A kérdező kommentje:
Igen katolikusok. És valóban fattyúnak nevezte amikor megszületett. De ilyet még nem hallottam akkor se
2016. okt. 11. 19:38
 14/18 anonim ***** válasza:
85%
Nálunk ugyan más okból, de anno a fiunk születése után (4,5 éve) apósom telefonban közölte, hogy soha nem akarja látni. Ő nem is látta, anyósom is csak egyszer, mikor 3 hetes volt. Most már próbálnának anyóssal kapaszkodni az unoka után, de sikertelen próbálkozások ezek. Aki ilyet a gyerekünkkel kapcsolatosan ki mer ejteni a száján, annak a továbbiakban semmi joga nincs vele kapcsolatban. A gyerek semmit nem veszít ilyen emberekkel. Szóval igen, vannak ilyen emberek, tedd túl magad rajtuk Kérdező, nem érdemlik meg, hogy egyáltalán gondolj rájuk.
2016. okt. 11. 20:14
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Próbálok nem gondolni erre, de ha nagyobb lesz a lányom mivel fogom azt magyarázni, hogy a testvéreinek ott van szülinap, nevnap, karácsony, neki pedig nincs? Az exnek is van kapcsolata, az nem zavarja őket.
2016. okt. 11. 20:27
 16/18 anonim ***** válasza:
81%
14-es vagyok. A mi fiunk már lassan meg fogja kérdezni, mi van apa szüleivel (egyszer már megtette, de még kisebb volt, el tudtuk terelni). A férjem azt mondta, nem fog hazudni, meg fogja mondani, hogy nem érdeklődnek irántunk (sógornőm ugyanezt mondta a lányának, mikor megkérdezte, ugyanis velük is hasonlóan viselkedtek). Nálunk itt van az én családom, vannak szerető nagyszülei, szóval nem szenved hiányt. Nálatok a te szüleiddel jó a kapcsolat, Kérdező?
2016. okt. 11. 20:38
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen szerencsére szüleim nagyon szeretik és foglalkoznak vele.
2016. okt. 11. 20:50
 18/18 anonim ***** válasza:
90%
Akkor rájuk kell koncentrálni. A gyerek azokat szereti akiket ismer, akik foglalkoznak vele, szeretik. Akiket nem ismer nem is fognak neki hiányozni. Ez inkább nektek rossz, de túl kell tenni magadat rajta, nem érnek annyit az ilyen emberek, hogy egy szomorú perced is legyen miattuk.
2016. okt. 11. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!