Szerintetek egy nagyszülő kit szeret jobban, a gyerekét vagy az unokáját?
Figyelt kérdés
2016. máj. 6. 22:33
1/16 anonim válasza:
Más. Ezt hogy lehet összehasonlítani? Az unokával könnyebb. A nyűgös felelősség a szülőé, mint iskolaválasztás, hétköznapi dolgok, nevelés, stb. egy standard családban ez a szülő feladata. A nagyszülő "csak" szeretgeti, kényezteti az unokát. Kevesebb stressz, mint saját gyerekkel. De ettől még nem szereti jobban. Csak más.
2/16 anonim válasza:
Szerintem ez embertől függ de az én esetemben nagymamám rosszul bánt anyámmal de velem és az öcsémmel többnyire jól kijön.Mondjuk azóta anyám és a nagymamám közti viszony rendbejött
3/16 A kérdező kommentje:
Hát ugye az unoka a kicsi,az új.
Viszont a gyerekkel több az élmény,mert vele élte meg milyen szülőnek lenni.
2016. máj. 6. 22:57
4/16 anonim válasza:
"...egy nagyszülő..."? Melyik? Eleve olyan általánositást kérsz ami hülyeség. Gondold csak át!!!
5/16 A kérdező kommentje:
Nyilván olya nagyszülőre vonatkozik a kérdés,aki szereti a leszármazottait.
2016. máj. 6. 23:50
6/16 anonim válasza:
Nincs "kicsit szeretni" és "nagyon szeretni".
Lehet szeretni, közömbösnek lenni és nemszeretni.
.
Ha a saját gyerekét és gyerekének gyerekét nem egyformán szereti, egyiket sem szereti igazán.
7/16 anonim válasza:
Szerintem UGYANANNYIRA szereti a gyerekét és az unokáját, de MÁSKÉPP. Hiszen ahogy te is írtad: az unoka kicsi, aranyos, de a gyerekéhez sok emlék, élmény fűzi. De nem hiszem, hogy "jobban" szeretné egyiket a másiknál.
8/16 anonim válasza:
Én a saját nagyszüleimen úgy vettem észre,hogy az unokákat sokkal jobban szeretik,mint a gyerekeiket.Bár engem mamám nevelt fel,ezért is nagyon erős a kapcsolat köztünk,mintha második anyám lenne.
9/16 anonim válasza:
Ez ugyanolyan, mint mikor a gyereket megkérdezik, kit szeret jobban, apukáját vagy anyukáját.
Mit mondjon szegény, mikor mindkettőt szereti, de máshogyan.
Egyébként nem hiszem, hogy a szeretetet lehetne mérni, és számszerűen ki lehetne jelenteni, hogy ezt a személyt ennyire szeretem a másikat meg annyira. Ennek semmi értelme.
10/16 anonim válasza:
Az én nagyszüleimnek a gyereki fontosabbak, csak utána az unokák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!