Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogy vehetném vissza a lányomat?

Hogy vehetném vissza a lányomat?

Figyelt kérdés

16 évesen szűltem a lányomat s mostantra már 21 vagyok és szeretném a gyámságot át iratni nagymamáméról rám, mert párommal ki költöznénk németországba és a kislányomat is vinném, de mamám nem engedi semmi áron se, mert baromságokat mondd, hogy éheztetném, nem foglalkoznék vele stb., holott ilyenről szó sincs, mert szeretem a lányomat és egy gyereknek az anyja mellett van a helye!

A kérdés lényegesebb része, hogy ha a gyámság a nagymamám baromságai miatt mellette állna ki, lehet e egy olyan opció, hogy így, vagy úgy, de ki vinném a lányomat magammal és ott maradna?

Az a baj, hogy nagymamám kerestetné a lányomat, még ha mondanám, hogy velem van, akkor is. Külfölfön megtalálnának a gyámosok, ha ilyen lenne? Mi történne akkor?

Bocsi, ha kicsit értelmetlen, de nagyon el vagyok keseredve emiatt.

Válaszokat előre is köszönöm.

2017. máj. 21. 15:11
1 2
 11/11 gago77 ***** válasza:
56%

"egy gyereknek az anyja mellett van a helye!"

Ezen jot nevettem.. Maradjunk abban hogy a nagyanyo jobb anyja lesz, mint Te.. Eddig is az volt, nem?! ;)

2017. máj. 22. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!