Nem köszöntötték fel a lányomat, lenne okom haragudni? Tobbi lent
Azon gondolkodom, vajon egy ekkora gyerek mit ért a köszöntésből?
Én alapból hülyeségnek tartom a névnapi köszöntést. Sok országban nem is szokás.
Én inkább azt nem értem, aki egy ekkora gyermeket felköszönt...
Értem én, hogy mi a bajod, de igazából ebből az egészből csak te csinálsz presztízs kérdést. A gyereknek volt névnapja. Aki 8 hónapos. A gyerekek az első születésnapot sem igazán értik, hogy mi az ok-okozat összefüggés, csak örülnek az ajándékoknak a fényeknek, meg a tortának. Felköszönteni valakit személyesen érdemes, a lányod viszont még ahhoz is kicsi jelenleg, hogy felfogja az üzenetet, nemhogy a névnap, vagy akár szülinap fogalmával tisztában legyen.
Szerintem nincs okod haragudni, egyszerűen lépj tovább a dolgon. Jövőre gondolom, hogy fel fogják őt köszönteni... ha nem, akkor már érthető, hogy bosszankodsz, de ezt ugye még nem tudjuk előre. Arról meg ugye nem igazán tudunk, hogy a családodban egyáltalán volt e szokás valaha is névnapot ünnepelni. Mert ha nem, akkor pláne értelmetlen ezen fennakadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!