Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Anyak napjan mindenki csak a...

Anyak napjan mindenki csak a saját édesanyját köszönti, vagy az unokának kell a nagymamát is?

Figyelt kérdés
Még csak idezojeles köszöntésrol lenne szó, mivel még csak másfél éves lesz kisfiam. Anyósom elvárja, hogy anyák napjakor az unoka köszöntse őt. Mi a véleményeteket?

2017. ápr. 26. 12:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
59%

Tényleg, de lepontoztak. :D

Mondjuk engem ez annyira nem izgat.

Minden évben megköszönöm neki a páromat, mert nélküle ő nem lenne. :)

11-es voltam

2017. ápr. 26. 14:36
 22/26 anonim ***** válasza:
81%
Szokás kérdése. Nálunk szokás volt a nagyikat is köszönteni. Viszont találkoztam sok olyan emberrel aki nézett rám, hogy miért? Náluk nem volt szokás. Egyikkel sincs baj szerintem, mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik. Ha neked nem tetszik ez a szokás, akkor mond, hogy nem. Július 13 a nagymamák világnapja, majd akkor köszönti őt. :D
2017. ápr. 26. 15:07
 23/26 anonim válasza:
42%
Én leszek a szinte egyetlen ellenvélemény. Mindenki köszöntse a saját anyját. A gyerekem engem, én az anyámat, férjem a saját anyját. Nekem nincs közöm az ő anyjához, neki meg az enyémhez. A gyerekemnek meg a nagyanyjához, legalábbis az ő anyai mivoltához. És nem vagyok rosszban anyósommal. De az a vonal a férjemé, köszöntse, ha akarja. Én meg majd döntök az én anyámról.
2017. ápr. 27. 09:34
 24/26 gargamella válasza:
41%

Minden anya megerdemli hogy felkoszontsek.Csak szorgosan tanitsd a fiad ertekes dolgokra,ha mar szulo vagy.Csak tanulja meg a gyerek mit es kit kell tisztelni mar kiskoraban.Nem tudo mi a baj,hogy meg korai?Vagy az anyosod miatt?soha sem korai semmi egy gyereknek sztem,de ez csak egy velemeny.

30,N,0gyerek

2017. ápr. 27. 18:18
 25/26 anonim ***** válasza:
59%
Alap, hogy az unoka felköszönti a nagyit, dédid. Nem is értem a kérdést. Anyósod Neked nem kell, na ezt sem értem miért kellene Neked? A fia és az unokája is felköszönti, ennyi.
2017. ápr. 28. 13:17
 26/26 anonim ***** válasza:

23-as válaszoló véleményét osztom.

Mindenki a saját anyukáját köszöntse. Egyik ismerősöm gyereke (7 éves) köszönt mindenkit és szegény gyerek (nagyszülők, dédik) gyártja az anyáknapi ajándékokat. És ezt inkább nyűgnek érzi. :(

Nálunk természetesen jön velünk amikor mi köszöntjük a saját anyukáinkat, de az én gyermekem csak engem köszönt.

De amúgy benne is van a nevében ... Anyák napja. Nem anyák, nagymamák és dédik vagy összes női felmenő napja.

2017. ápr. 28. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!