Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Anyak napjan mindenki csak a...

Anyak napjan mindenki csak a saját édesanyját köszönti, vagy az unokának kell a nagymamát is?

Figyelt kérdés
Még csak idezojeles köszöntésrol lenne szó, mivel még csak másfél éves lesz kisfiam. Anyósom elvárja, hogy anyák napjakor az unoka köszöntse őt. Mi a véleményeteket?

2017. ápr. 26. 12:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
70%

Mi mindig köszöntöttük a nagymamákat is. Úgy emlékszem óvodában/iskolában is úgy készültünk.

Sőt, most már anyósomat is felköszöntöm. Egy virággal többön nem múlik amúgy sem semmi.

27/N

2017. ápr. 26. 13:11
 12/26 anonim ***** válasza:
61%
#11: Vigyázz ezzel az anyós köszöntéssel. Én 28%-nál járom mert megemlítettem, hogy szerintem illik :D
2017. ápr. 26. 13:15
 13/26 anonim ***** válasza:
54%
Nem, mindenki csak a saját anyját köszönti.
2017. ápr. 26. 13:15
 14/26 anonim ***** válasza:
67%

#11-es, 12-es!

Egy percet ne izgasson benneteket, hogy az anyós köszöntése miatt le vagytok pontozva! Ez ilyen esetben inkább pozitívum!

Nektek van normális életetek, normális emberi kapcsolatokkal, a lepontozóknak meg csak ennyi az örömük, hát adassék meg nekik! :D

2017. ápr. 26. 13:28
 15/26 anonim ***** válasza:
83%

Mi a nagyszülőket, és a dédnagymamámat is szoktuk.

Egyikük se várja el, de persze örülnék.

Nem emlékszem már hogy volt, de másfél évesen legfeljebb odatipegtem a nagymamámhoz, és a kezébe adtam egy virágot.

2017. ápr. 26. 13:31
 16/26 anonim ***** válasza:
80%

Te sem lennél és az anyád sem lenne, ha nem hozta volna világra őt a nagymamád, akit ha él, illik köszöntened!

A nőnapon a sarki boltost, vagy a kolléganőidet köszöntöd.

Remélem érzed a különbséget, de lelked rajta!

2017. ápr. 26. 13:41
 17/26 anonim ***** válasza:
93%

Gyerekkoromban mi is köszöntöttük nagyit. Anyu persze nem az anyósàt, de a gyerekeit arra tanította h illik. :)

Én sem köszöntöm fel anyóst. Anyum sem tudom, csak a temetőbe viszek egy szàl virágot. Viszont a fiam az apukàja kezében lesz és àtad egy szàl virágot. Màrha odaadja és nem megeszi, hiszen csak egy éves. :D

Viszont az nekem sem tetszene, ha valaki(akàrki)előre megmondja, hogy mit tegyek. Mondtam volna, hogy nyugi tudjuk az illemet és a fiam is ott lesz a köszöntésnél.

2017. ápr. 26. 13:50
 18/26 anonim ***** válasza:
84%

Emberek, persze én is felköszöntöm anyát is meg a nagymamámat is, de azért itt nem egészen erről van szó. Egy másfél éves gyerek még nem igazán érti ezt. Egy normális ember ezt felfogja.

Egyébként anyósnak van minimum egy fia, majd ő fölköszönti. Ha ő úgy gondolja, akkor elviszi magával a kisfiút, vesz a nevében csokit vagy virágot, ha akar. Neked ezzel nincs dolgod. Persze kedvességből megteheti az ember, de az én számomra ott vesztette el az erre való jogot, mikor külön elkezdett emiatt pattogni. Aki követelőzik, nem érdemel szart se.

2017. ápr. 26. 13:56
 19/26 anonim ***** válasza:
73%
Mi mindig szoktuk őket. Sőt a dédit is.
2017. ápr. 26. 14:06
 20/26 anonim ***** válasza:
48%
Igen a nagymamát is illik (vagy ha még él a dédi őt is)
2017. ápr. 26. 14:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!