Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Anyak napjan mindenki csak a...

Anyak napjan mindenki csak a saját édesanyját köszönti, vagy az unokának kell a nagymamát is?

Figyelt kérdés
Még csak idezojeles köszöntésrol lenne szó, mivel még csak másfél éves lesz kisfiam. Anyósom elvárja, hogy anyák napjakor az unoka köszöntse őt. Mi a véleményeteket?

2017. ápr. 26. 12:45
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
62%
Nálunk szokás.
2017. ápr. 26. 12:48
 2/26 anonim ***** válasza:
41%
Mifelénk köszöntjük a nagymamákat is. Ugyanígy meg vannak hívva az óvodai vagy iskolai anyáknapjára és ők is kapnak virágot. Szerintem igaza van az anyósodnak. Neveld arra a gyereket hogy ilyekor a két nagymamát is kell köszönteni. Később apukával elmehetnek a nagymamához együtt köszönteni. Egy szép gesztus. Ha te rosszban vagy vele attól még ösztönözd majd a gyereket rá.
2017. ápr. 26. 12:50
 3/26 anonim ***** válasza:
13%
Nem csak az unokának hanem neked is illene felköszönteni az anyósod. Szerintem. De igen, anya, anyós, nagymami, dédi,...
2017. ápr. 26. 12:59
 4/26 anonim ***** válasza:
31%
Természetesen a nagymamát is, ha abban a szerencsés helyzetben vagytok, hogy még él. Ha van, akkor a dédit is.
2017. ápr. 26. 13:04
 5/26 anonim ***** válasza:
79%
Anya, nagymama, meg amig élt addig a dédmama is köszöntve volt...
2017. ápr. 26. 13:05
 6/26 anonim ***** válasza:
82%
Anyóst miért kellene? Ő nem az anyám. Én a saját anyámat köszöntöm fel ilyenkor, illetve azt a nagymamámat, amelyik foglalkozott is velem gyerekként. :)
 7/26 anonim ***** válasza:
71%

Elvárja? Megmondja a kisfiúnak hogy köszöntse fel? Vagy ezt hogy közölte?

Am

8/26 Lassmich Ruhe ***** válasza:
83%
Nálunk anya, a nagymamák, (ha él akkor dédmama is), és keresztanya is játszik.
2017. ápr. 26. 13:06
 9/26 anonim ***** válasza:
43%

Igen szokás, ez a nap a nagymamákról is szól!

... de ha ezt felszólításra teszi valaki, akkor megette a fene!

2017. ápr. 26. 13:06
 10/26 anonim ***** válasza:
89%

#6-os

Nem neked kell felköszönteni az anyósodat, hanem a gyerekednek, mert neki a nagymamája.

(Mondjuk engem a mai napig felköszönt a menyem anyák napján, én meg felköszöntöm őt, mert ezzel (is) megköszönöm neki az unokáimat. Pedig nem vagyunk egymás anyja!:D)

De semmi nem kötelező, ha nem szívből jön, akkor ne csináljátok!

2017. ápr. 26. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!