Ti kitiltanátok a nagykorú unokátokat/gyereketeket egy piercing miatt?
Figyelt kérdés
Lett egy köldök piercingem, azt mondta a nagymamám, hogy többet be ne tegyem a lábamat a házába. Nem is értem...2017. ápr. 23. 20:18
11/24 anonim válasza:
Hogy volt merszed???
Te erkölcstelen rosszéletű céda.
Nyugi ezek a "nagymamák" ilyenek az enyém durvábbakat csinál. Arra készülj fel hogy majd neked KElL bocsánatot kérned tőle amiért elzavart😊.
12/24 anonim válasza:
Vicces:) Nyilván nem. Nekem nagymámnak tetszett a tekóm :)
Meg sem kérdzem, nagymama hány éves, mert manapság nem élnek olyanok, akiknek ez extrém lenn :)70 fletti rokonaink is lazán állnak hozzá, és a testékszer régi dolog.
13/24 anonim válasza:
Szerintem ez habitus, meg családszokás kérdése.Ahol anyunak, apunak van, és ott nem téma, ahol meg nincs, ott szinte borítékolható, hogy ki fognak borulni.
14/24 anonim válasza:
Akkor simán ha vénségemre arra ébrednék reggel hogy berakott egyet a szemöldökömbe meg az orromba ...
15/24 anonim válasza:
nagyinak gondolom fülbevalója sincs, mert olyat csak a cédák hordanak...
16/24 anonim válasza:
Azlesz a faszántos amikor majd te a nyuggerklubba csattogtatod a műfogsorod,és egy papónak nyalogatod a nyelvpiercingjét,tetőtöl talpig teletetováltan.
17/24 anonim válasza:
Biztos, hogy a piercing miatta mondta? Hát akkor ne tedd be a lábad oda!
18/24 anonim válasza:
Biztosan másban is kitünsz,nemcsak a köldököddel.
Megkérdeztek egy nyelvpiercinges csajt, hogy miért tetette be? -Szop@s közben jól jön.-
Nekem mindig ez jut az eszembe amikor ilyen kis ribiket
látok valahol.
19/24 Bekecs Béla válasza:
Jól felrugnam öreganyám. :D Viccet félre téveha én lennék a szituáciba biztos megkérdezném tőle, hogy nem-e akarsz leülni, mert úgy látom kicsit szédülsz. Ha nem akarod, hogy betegyem a lábam a házba akkor ápoljon, meg segítsen a ház kötül a halál. Többet nem mennék hozzá. Majd biztos ő fogja megmondani nekem, hogy nézzek ki :D Nevetséges.
20/24 anonim válasza:
"Nagyika, te sem jöhetsz hozzám többet, mert evvel az ódivatú fülbevalóval csak lejáratnál a szomszédok előtt, hogy milyen retro nagyanyám van!" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!