Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ti kitiltanátok a nagykorú...

Ti kitiltanátok a nagykorú unokátokat/gyereketeket egy piercing miatt?

Figyelt kérdés
Lett egy köldök piercingem, azt mondta a nagymamám, hogy többet be ne tegyem a lábamat a házába. Nem is értem...

2017. ápr. 23. 20:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
46%

Hogy volt merszed???

Te erkölcstelen rosszéletű céda.

Nyugi ezek a "nagymamák" ilyenek az enyém durvábbakat csinál. Arra készülj fel hogy majd neked KElL bocsánatot kérned tőle amiért elzavart😊.

2017. ápr. 23. 20:48
 12/24 anonim ***** válasza:
80%

Vicces:) Nyilván nem. Nekem nagymámnak tetszett a tekóm :)

Meg sem kérdzem, nagymama hány éves, mert manapság nem élnek olyanok, akiknek ez extrém lenn :)70 fletti rokonaink is lazán állnak hozzá, és a testékszer régi dolog.

2017. ápr. 23. 20:50
 13/24 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem ez habitus, meg családszokás kérdése.Ahol anyunak, apunak van, és ott nem téma, ahol meg nincs, ott szinte borítékolható, hogy ki fognak borulni.
2017. ápr. 23. 21:04
 14/24 anonim ***** válasza:
46%
Akkor simán ha vénségemre arra ébrednék reggel hogy berakott egyet a szemöldökömbe meg az orromba ...
2017. ápr. 23. 21:47
 15/24 anonim ***** válasza:
76%
nagyinak gondolom fülbevalója sincs, mert olyat csak a cédák hordanak...
2017. ápr. 23. 21:51
 16/24 anonim ***** válasza:
9%
Azlesz a faszántos amikor majd te a nyuggerklubba csattogtatod a műfogsorod,és egy papónak nyalogatod a nyelvpiercingjét,tetőtöl talpig teletetováltan.
2017. ápr. 23. 22:14
 17/24 anonim ***** válasza:
74%
Biztos, hogy a piercing miatta mondta? Hát akkor ne tedd be a lábad oda!
2017. ápr. 23. 22:26
 18/24 anonim ***** válasza:
11%

Biztosan másban is kitünsz,nemcsak a köldököddel.

Megkérdeztek egy nyelvpiercinges csajt, hogy miért tetette be? -Szop@s közben jól jön.-

Nekem mindig ez jut az eszembe amikor ilyen kis ribiket

látok valahol.

2017. ápr. 23. 22:33
 19/24 Bekecs Béla ***** válasza:
100%
Jól felrugnam öreganyám. :D Viccet félre téveha én lennék a szituáciba biztos megkérdezném tőle, hogy nem-e akarsz leülni, mert úgy látom kicsit szédülsz. Ha nem akarod, hogy betegyem a lábam a házba akkor ápoljon, meg segítsen a ház kötül a halál. Többet nem mennék hozzá. Majd biztos ő fogja megmondani nekem, hogy nézzek ki :D Nevetséges.
2017. ápr. 23. 23:50
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
"Nagyika, te sem jöhetsz hozzám többet, mert evvel az ódivatú fülbevalóval csak lejáratnál a szomszédok előtt, hogy milyen retro nagyanyám van!" :)
2017. ápr. 23. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!