Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy orr piercinget csináltattam? 21 éves lány vagyok.
Te is csak a korod alapjan vagy felnott, amugy anyuci 12 eves lanya.
'Csunyan neztek ram'.... edes jo istenem, komolyan? Ugye el is sirtad magad amikor csunyan neztek rad? Szipogtal is kicsit es kivetted az al-piercinget, meg huppogtel hogy jajjjj ne-he-he-haragudja-ha-ha-tok, uristen nem is tudom mit go-ho-ho-hondoltam hogy barmit megtehetek 21 evesen, ugye eleg lesz 4 orat a sarokba terdepelni kukorican vagy ragaszkodtok az egesz ejszakahoz?
Noj fel.
Kedves Szüleim! Úgy döntöttem, bika leszek brrrrr felhívom bikaviadalra a falú bikáit, vagyis torreádorait brrrrrrrrrrrr. Jogotok van tudni, de ellenvetésre nincs mód. Imádkozzatok értem, konzervatív őslény szüleim, hogy tudjak orrot fújni, hogy ne gyulladjon be.
Hát ilyesmi. Remélem tudtam segíteni.
Akkor meg legközelebb legyél szíves értelmesen fogalmazni, mert amit a kérdésben írtál, az az, hogy "csináltaTTam", tehát már elkészült a piercing.
Mellesleg amit a szövegben odahánytál, szintúgy egy nagy zagyvaság.
"még nem csináltattam"
- akkor hagyd ezt el, hidd el, semmi sem lesz jobb -ezt érzed magad is azért a vívódás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!