Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy orr piercinget csináltattam? 21 éves lány vagyok.
Jaj, nehogy csináltass piercinget, mit fog szólni apu és anyu?
Ja, hogy felnőtt vagy? Ugyan, kérlek!
Gondolom értékelni fogják ha egy vasárnapi ebéd alkalmával a takony onnan fog kikukucskalni...
Felnőtt vagy a korod szerint, agyilag még nem, de az nem is baj, manapság nincs is rá szükség.
Meglátjak, elmondod és ennyi.
egyszerűen megmondod, hogy neked nagyon rég óta tetszik, és mostantól van, ha tetszik ha nem...
nekem is volt ilyen, én is egyik nap rakattam az ajkamba két karikát... leszúrtak érte nagyon, meg pár hétig szóba se álltak velem, aztán megbékéltek... nem nagyon tudnak mit csinálni...
Ha velük élsz akkor lehet ki fogják szedetni veled, állítólag a patkót fel lehet hajtani úgy hogy ne látszódjon. Ha meg már elköltöztél tökmindegy mit szólnak de őszintén szólva amíg velük élek én meghúznám magam.
Jó mondjuk anyámat nem zavarja, mikor hazamentem orrpiercinggel (mielőtt én is kapnám az ívet, én azt a cimpában lévő pici fehér kristály pöttyöt csináltattam) mondtam hogy csináltattam piercinget, azt mondta jól néz ki és ennyi.
Én eddig azt hittem, hogy a 2000-es években kihaltak az ilyen hülyegyerekek.
Tévedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!