Ti kitiltanátok a nagykorú unokátokat/gyereketeket egy piercing miatt?
Figyelt kérdés
Lett egy köldök piercingem, azt mondta a nagymamám, hogy többet be ne tegyem a lábamat a házába. Nem is értem...2017. ápr. 23. 20:18
1/24 anonim válasza:
Miért mutattad meg neki? Nem tiltanám ki. De ha zavarja, akkor ne mutogasd neki.
2/24 anonim válasza:
Hát akkor ne tedd be többet a lábad a házába. Kíváncsi vagyok, hogy reagálna, ha tényleg nem mennél többet hozzá.
3/24 anonim válasza:
az ilyen dologban felesleges logikát keresned. Ha tudtad előre, hogy nem fog neki örülni, akkor magadra vess, ha meg nem tudtad h a nagyi ennyire maradi, akkor most már tudod.
4/24 anonim válasza:
Nem,a nagymamád egy fontoskodó,konzervatív,unatkozó öregasszony,szerintem ne foglalkozz vele.
5/24 anonim válasza:
Mondanám hogy kérdezd meg az okát, de nem hinném hogy van rá normális válasza az "öncsonkítás" és a "bűzözőknek vannak ilyenjei"-n kívül.
6/24 anonim válasza:
Nem kellett volna megmutasd. Amúgy én nem hisztiznék. Főleg ha már nagykorú.
19/L
7/24 anonim válasza:
Meg ha 12 evesen koveti el ezt, akkor sem kitiltanam, hanem kiszedetnem vele. Nagykorukent viszont azt teszel a testeddel, amit akarsz, raadasul egy piercing meg kifejezetten szep is lehet. Nagyanyad egyszeruen tul konzervativ, maradi.
Amugy szerintem ezt nem gondolta komolyan, kis ido es megnyugszik.
8/24 Alain Delon válasza:
Mutasd meg neki majd a halálos ágyán is.
10/24 anonim válasza:
* vagy te maga vagy az ördög :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!