Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Elnézést az írásom miatt?

Elnézést az írásom miatt?

Figyelt kérdés
először is nem kérek hejes írási tanácsot szóval az anyukám nagyon sokat dolgozik amugy 12 vagyok szóval sokat dolgozik és sokat kell a nagymamámnál aludnom meg oda át mennem holnap is ez lesz mert anya valami új évi koccintásra megy (egyedül nevel engem) és én nem szeretek a nagy mamámhoz menni mert a nagymamám azt akarja hogy én legyek a tökéletes és ha rosz jegyet viszek haza akkor meg azt mondja hogy mehetek majd a híd alá meg hogy úgy nézek ki mint egy cigány lány és ez nagyon rosszul esik anyukámat is így nevelte fel és ő se érti miért ilyen de akkor is oda visz valami ötlet mit mondjak anyukámnak hogy meg értse nem megyek oda ja és itthon hagyni nem akar egyedül mert 12 kor fog kb haza érni és én se akarok egyedül maradni

#segitségt!
2017. jan. 7. 00:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nincs olyan osztálytársad vagy ismerősöd akihez át tudnál menni? Vagy olyan rokonod akivel jóba vagy.
2017. jan. 7. 14:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Most akkor nem akarsz otthon maradni vagy de? Vagy akkor megis hova szeretnel menni.
2017. jan. 7. 14:24
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor legalább azt is megtudtuk, mennyit ér egy Waldorf iskola. :D
2017. jan. 7. 14:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, a Waldorf olyan iskola, ami liberalis nezetekkel dolgozik, nincs kotott tanmenet, tok maskepp haladnak a tananyaggal mint egy allami iskola.
2017. jan. 7. 15:33
 15/17 A kérdező kommentje:

az nem ki segítő hanem olyan iskola ahol nem cseszegetnek anyit és nem 5 kor végzel hanem 3 kor

2017. jan. 9. 15:12
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg is latszik :)
2017. jan. 9. 17:20
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Te mondjuk a Waldorf-nevelés csődje vagy, a nagyobbik baj az, hogy anyudé is, aki mindig lepasszol nagyanyádnak... Én ezzel kezdenék inkább valamit, nem a nagyival. Mert neki valószínűleg ezzel, vagyis anyád nevelési módszerével van problémája, nem veled.
2017. jan. 10. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!