Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogyan állítsam le a pattogó...

Hogyan állítsam le a pattogó nagyit?

Figyelt kérdés

Tudni kell róla, hogy az unokái közül mindig a legkisebb gyerek számára az Isten, aki iránt bármit feláldozna, a többiek pedig részéről akár fel is fordulhatnak. A legkisebb gyerek címet jelenleg a 10 éves unokaöcsém birtokolja. Nemsoká szülinapja lesz, mire a mama azt találta mondani, hogy nyugodtan kérjen drága ajándékot, max. minden családtag belead pénzt. Erre előáll a minap a mama, hogy 5 ezret leszek szíves beleadni ebbe. Amikor elmagyaráztam, hogy karácsonyra is mindenki 300-500 Ft közötti értékben kap tőlem sajátkészítésű ajándékot (mivel kb. 8 ezret keresek havonta korrepetálásokkal, amiből nem akarok 5-öt csak az u.tesómra költeni), ezért nem tudok ennyit beleadni.

Erre kitört a 3. világháború. Én vagyok a sz a r ember, amiért nem tűnök el rögtön állást keresni, hogy ki tudjam fizetni a részem a gyerek ajándékából, és most úton-útfélen terjeszti ezt az egész családban + ismerősöknek. Igaz, tavaly dobtunk össze neki egy több százezres PC-t, pedig apám egyedül nevel engem és tesómat, mégis apa adott bele a legtöbbet. A mama szerint ez teljesen természetes, bár beki olyan elképzelése is van, hogy amint jövőre lediplomázom, 450 ezer Ft lesz a kezdő fizetésem. Nem tudom, honnan veszi.

Mondjuk, nem is lehet ezt az őrült gyerekimádatot megállítani, de nyugtassatok meg, hogy ez nem normális dolog.

2016. nov. 3. 08:26
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Apám testvérének a gyerekéről van szó, aki utólag nemtetszését fejezte ki, amiért drága számítógépes játék (Far Cry4) helyett végül csak csokit vettem 500 Ft értékben, úgyhogy nem normális.A gyerek is húzta a száját.

Utolsó éves egyetemista vagyok, úgyhogy most kivételesen nem vállalok állandó diákmunkát, mint eddig szinte mindig 16 éves korom óta. A magyarázatban benne van, hogy mit dolgozom most, abból fedezem mindazt a költségemet, ami csak belefér (például kajára nem kell kérnem pénzt, amikor elmegyek itthonról suliba).

2016. nov. 20. 12:28
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Na én ezek után nem hogy nem ajándékoznék neki semmit, de el sem mennék a születésnapjára. Ha nem tudja megbecsülni azt, amit kap, akkor tőlem nem kapna semmit.
2016. nov. 20. 18:06
 23/24 A kérdező kommentje:
Végül nem is lett megtartva szerencsére.
2016. nov. 20. 23:55
 24/24 anonim válasza:
Őrült a nagyid én nem is beszélnek velük.
2016. nov. 22. 04:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!