Csúnya dolog, hogy nem tudok teljes szívvel örülni az ajándékoknak?
Abszolut nem csunya dolog,en is borsot tornek az orra ala,ahogy elottem javasoltak.
Az ilyen dolgokat mi maximum baratnokkel cserelgetjuk,peldaul ha egy sampon nem valik be valakinek,egy masik szemely a kis csapatbol tuti lecsap ra😀 De ezt nem szulinapra adjuk egymasnak,hanem csak ugy...
@tegnap 22:21:
Az hogy mi "illik" és mi nem, egyáltalán nem objektív dolog. Attól hogy számotokra valami normális, csak annyit takar, hogy azt szoktátok meg. Az emberek 80-90%-a nem olyan burzsuly jólétben nőtt fel amiben ti.
"burzsuly"
Te ezt az egy szót ismered? Egyébként nem ly-vel kell írni...
Attól, hogy te paraszt vagy, még mi hadd ne legyünk azok, és főleg: ne demonstráld már minden hozzászólásoddal, hogy még írni sem tudsz, nemhogy viselkedni!
szerintem beszélj anyukáddal,hogy jobb lenne inkább nem ajándékozna ,mert ezzel csak magát égeti a rokonok előtt.
nekem is van amúgy,hogy nem válik be egy kozmetikum. tovább adom tesómnak vagy barátnőimnek. de szólok előre,hogy már kipróbáltam. és értelemszerűen nem ajándéknak szánom,hanem csak odaadom. tőlük is ugyanúgy szoktam kapni olyat,ami nekik nem vált be. ez így normális szerintem. ajándékként feltüntni elég gáz.
én mindenképp beszélnék vele és visszautasítanám ezeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!