Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Igazam van? A nagyszülők...

Igazam van? A nagyszülők közül az anyai nagyapa már nem él. Az anyai nagymama kis nyugdíjból él, sokat van nálunk.

Figyelt kérdés

Az apai nagyszülők vállalkozást üzemeltetnek, jobb anyagi körülmények között élnek.

Az apai nagymama szombatonként jön hozzánk dolgozni, de igen ritka hoz a gyerekeknek valami kis apróságot.

Rosszul gondolom hogy ez nem normális?

2016. okt. 11. 16:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
97%

Hát ha dolgozni megy, akkor nem unokázni megy. Úgy nem lehet dolgozni, hogy közben játszik a gyerekekkel.

Kéne olyan közös nagyis - unokás program, amikor nem dolgozni megy, hanem csak úgy.

2016. okt. 11. 18:12
 22/31 A kérdező kommentje:

Csak egy pici csokira gondoltam, 1üveg üdítőre, ilyesmi.

Semmi komolyabb!

2016. okt. 11. 18:13
 23/31 anonim ***** válasza:
61%
A nagymamát a könyvelés érdekli . Azért van ott szombatonként . Na . Mi kell még la?
2016. okt. 11. 18:13
 24/31 anonim ***** válasza:
74%
Ti mit adtok neki ha átmegy?
2016. okt. 11. 18:15
 25/31 anonim ***** válasza:
23%

23 as valaszoló, hiaba csak dolgozni megy , a szeretet , érdeklödest akkor se tudja véka alá rejteni , megöleli a gyerekeket , ad pár csokiszeletet , nagymama szeret titeket , beszel veluk picit ....

En mem tudom a 23 as mennyire figyelsz, a kerdezö megirta h a nagymama azert megy mert a kerdezö segitsegere van szukseg ....

Jó reggelt !

2016. okt. 11. 18:18
 26/31 anonim ***** válasza:
95%

Ha minden héten vinne csokit, akkor meg az lenne a bajod, hogy mindig édességgel tömi a gyerekeket.

Azt írod, hogy időnként visz valamit. Szerintem, ha dolgozni megy, akkor nem unokázni megy elsősorban.

Nekem ebből nem derült ki, hogy ő jó nagyi e. Attól függ, hogy egyébként hogyan viselkedik a gyerekekkel.

2016. okt. 11. 18:18
 27/31 anonim ***** válasza:
5%

Sajnos kerdezö , itt olyanok irnak mint a nagyi.

Coki nektek mit akartok mán

2016. okt. 11. 18:47
 28/31 anonim ***** válasza:
93%
Miért kéne vinnie nekik apróságokat? Örülj, hogy nem tömi őket édességgel, mint a többi nagyi. Az meg, hogy megteheti-e vagy sem, az már sem rátok, sem a gyerekekre nem tartozik. Mi van, ha a keresetéből tesz félre mondjuk a temetésre? Ha ezt nem tenné, kapkodnátok a fejeteket, hogy honnan szerezzétek meg a szükséges keretet. Az idősebb korosztály azért már gondolkozik ilyeneken, és spórol. Ha meg nem temetésre, lehet, hogy a gyerekeknek gyűjt, hogy később tudjon nekik adni valamennyit, hogy el tudjanak kezdeni önállósulni
2016. okt. 11. 18:47
 29/31 anonim ***** válasza:
96%
Nem értem, hogy miért kéne mindig vinnie valamit a gyerekeknek. Csokiban mérik a szeretet, vagy azért kéne mindig vinnie valamit, mert jól keres? Hogy jön amúgy a sztorihoz a többi nagyszülő? 3-ból csak eggyel van problémád és az is teljesen értelmetlen...
2016. okt. 12. 03:05
 30/31 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon rosszul gondolod.
2016. okt. 14. 00:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!