Igazam van? A nagyszülők közül az anyai nagyapa már nem él. Az anyai nagymama kis nyugdíjból él, sokat van nálunk.
Az apai nagyszülők vállalkozást üzemeltetnek, jobb anyagi körülmények között élnek.
Az apai nagymama szombatonként jön hozzánk dolgozni, de igen ritka hoz a gyerekeknek valami kis apróságot.
Rosszul gondolom hogy ez nem normális?
Elolvastam többször is, de nem értem a kérdést.
Nem tudnád normálisan leírni?
Teszi nagymamád a dolgát , de ahhoz h vigyen nektek ezt azt , kéne legyen benne egy extra érzelmi fütöttség , , h jah drága unokáim , de jó h látlak bennetek , mit hozzon nagymama? Stb
Ezek szerint erre nem lehet töle szamitani töle , jön , vegzi a dolgát , sandit erre sandit arra " laposon" ahogy a szekely mondja , oszt csá, hazamegy .
Nem képes arra a kis extrára, biztos videki asszony oszt az örömködes tavol all töle
Ha igaz, amit itt kiderítettünk, akkor nincs igazad kérdező!
Az anyósod dolgozni megy, nem tisztelgő látogatásra hozzátok.
Ha minden nap járna dolgozni, minden nap kellene vinnie valamit a gyerekeknek?
Ne piszkálódj az anyóssal, örülj, hogy béke van! ... ha béke van (?)
"Az apai nagymama szombatonként jön hozzánk dolgozni, de igen ritka hoz...valami kis apróságot."
Kérdező!
Te szoktál vinni ajándékot a munkahelyedre a kollégáknak reggelente ha bemész??
Mondjuk a nagymama nem a hivatalos munkahelyére megy , hanem a családjához , unokaihoz. Unokak szoktak örulni apróságoknak ,1-2 szer egy hónapban vihetne.
De akinek nem volt normalis gyerekkora , csak sanyargatták es úgy beszeltek vele mint egy felnöttel , nem érti
Szombatonként jön....
Én segítek neki a vállalkozás dolgaiban
Egy héten egyszer, ilyenkor látja az unokáit
13-as!
Igen, erre gondoltam, hogy nem olyan igazi nagymama.
Még ilyenkor sem foglalkozik kicsit sem a gyerekekkel!
17-es!
Ilyesmire is gondoltam hogy ezért ilyen
Bocsi
16-os....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!