Szerintetek megkeressem?
Na szerinted ha nem keresi az anyukádat sem, akkor kíváncsi rád?
Ennek ellenére tudni kéne, hogy miért nem beszélnek.
S ha ennyire akarod, akkor anyuddal menj, és akkor bemutat téged.
Igen, menj, es keresd meg.
Barhogy lesz is, te megprobaltad!
Sok szerencset 😊
keresd meg.
ha örülstök kölcsönösen egymásnak, sokat nyerhetsz vele.
ha bunkó, nem érdekled, akkor pedig ugyanott vagy, ahol eddig: nem tartod vele a kapcsolatot.
Nem is kérdés! Menj és keresd meg. Különben egész életedben bánni fogod. Így már nem mondhatod, hogy "mi lett volna, ha..."
Rengeteg jó kisülhet a dologból. Én egy kicsit más, de hasonló helyzetben voltam. Megtaláltam az Amerikában élő rokonaimat, akik sohasem hallottak rólunk, mert a kapcsolat az öregek közt, akik annak idején leveleztek, megszakadt az egyikük halálával. Képzeld, a dolog olyan jól sikerült, hogy Chicagóból egészen Magyarországig repültek, hogy találkozzanak velünk. Sírtunk, mint a záporeső, az már biztos. :)
Szóval, csak azt akarom mondani, hogy nem tudhatod a miérteket. Keresd fel és beszélj vele. Mindig kérdezd meg magadtól, hogy mit veszíthetsz? Hidd el nekem, ezzel csak nyerhetsz.
Aztán csak bátran! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!