Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szerintetek megkeressem?

Szerintetek megkeressem?

Figyelt kérdés
A nagyapámat (anyai)még sosem láttam..anyum is kb 5×.egy kis faluban lakik ami kb 1órára van busszal a varosunktol..már olyan 70 éves az se biztos hogy él.Szerintetek megkeressem??én kíváncsi vagyok rá.Ha ő nem kíváncsi rám akkor inkább hagyom.. (telefon száma nincs meg)

2016. júl. 24. 20:16
 1/10 anonim ***** válasza:
50%

Na szerinted ha nem keresi az anyukádat sem, akkor kíváncsi rád?

Ennek ellenére tudni kéne, hogy miért nem beszélnek.

S ha ennyire akarod, akkor anyuddal menj, és akkor bemutat téged.

2016. júl. 24. 20:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben megkeresném. Végül is veszíteni valóm nincs.
2016. júl. 24. 20:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne h nem keres..De pl sehogy se tudna megtalálni mivel nincs kitől megkerdezzen ilyenek..de lehet h ezek után kíváncsi lesz rám..meg állítólag le van benulva..szóval lehet ezért is..én vagyok a legkisebb gondja
2016. júl. 24. 21:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, menj, es keresd meg.

Barhogy lesz is, te megprobaltad!

Sok szerencset 😊

2016. júl. 24. 22:19
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😀
2016. júl. 24. 22:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom beszéld meg a szándékodat anyukáddal. Mindeképpen beszéld meg! Együtt keressétek meg. És jó lenne ha anyukád elmondaná neked hogy miért is nincs kapcsolata az édesapjával. Ha le van bénulva, még inkább indokolt a megkeresés, de készülj fel rá, hogy nehéz látogatás lesz, lelkileg is. Az elvesztett évtizedek nem hozhatók vissza. De egy ilyen látogatást mindenképp elő kell késziteni.Az anyai nagymamád él még? Mert hát bizonyára zért szakadt meg annak idején a kapcsolat mert ők elváltak. Őt nem tudod megkérdezni a múlt történéseiről?
2016. júl. 25. 06:26
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
szerintem kiváncsi lesz rád, egy beteg, öreg ember egy váratlanul felbukkanó unokának örül. Tud rólad? Mármint a létezésedről, születésedről?
2016. júl. 25. 06:29
 8/10 anonim ***** válasza:
60%

keresd meg.

ha örülstök kölcsönösen egymásnak, sokat nyerhetsz vele.

ha bunkó, nem érdekled, akkor pedig ugyanott vagy, ahol eddig: nem tartod vele a kapcsolatot.

2016. júl. 25. 12:34
 9/10 anonim ***** válasza:
70%

Nem is kérdés! Menj és keresd meg. Különben egész életedben bánni fogod. Így már nem mondhatod, hogy "mi lett volna, ha..."

Rengeteg jó kisülhet a dologból. Én egy kicsit más, de hasonló helyzetben voltam. Megtaláltam az Amerikában élő rokonaimat, akik sohasem hallottak rólunk, mert a kapcsolat az öregek közt, akik annak idején leveleztek, megszakadt az egyikük halálával. Képzeld, a dolog olyan jól sikerült, hogy Chicagóból egészen Magyarországig repültek, hogy találkozzanak velünk. Sírtunk, mint a záporeső, az már biztos. :)

Szóval, csak azt akarom mondani, hogy nem tudhatod a miérteket. Keresd fel és beszélj vele. Mindig kérdezd meg magadtól, hogy mit veszíthetsz? Hidd el nekem, ezzel csak nyerhetsz.

Aztán csak bátran! :)

2016. júl. 27. 00:21
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek😀
2016. júl. 30. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!