Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Egy nagypapát valóban szoktatn...

Egy nagypapát valóban szoktatni kell az unokájához?

Figyelt kérdés
Nemrég meg született a kisfiam, de apukám nem kíváncsi a picire. Nem is látogatja. Apai oldali nagymama szerint szoktatni kell hogy megszokja az unoka létezését. Ez számomra nem kicsit fura. Lehet hogy én gondolom kicsit rosszul?

2016. jan. 7. 16:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Lassan 30 vagyok, de még egyik "nagyapámmal" se "szoktunk össze". Mindkettő él a mai napig, korukhoz képest kiváló fizikai állapotban vannak. A saját gyerekeikkel valamennyire foglalkoztak - gondolom, mert egy háztartásban laktak.

Amelyik egyáltalán nem szólt hozzám, azt megnéztem magamnak egyszer 25 évesen, hogy mégis, tudjam milyen.

Az volt az első kérdése, hogy most mit akarok tőle, mert eddig semmit se akartam. (Bizonyára kisgyerekként nekem kellett volna odamennem egy idegenhez, akit mindig csak messziről láttam, ismerkedni. Ironizálok, na.) Arra gondoltam, hogy hát voltaképpen semmit, ha már így kérdezni tetszik...

2016. jan. 7. 19:02
 22/25 anonim ***** válasza:

Szoktatni??? Nem állatokról van szó bakker.

A nagypapa ezek szerint nem szereti az unokáját. Sajnos ezen semmiféle "szoktatás" nem fog változtatni.

2016. jan. 22. 13:35
 23/25 anonim ***** válasza:

Lehet hogy zavarja a tudat, hogy olyan öreg, hogy már unokája van!

F/60

2016. jan. 22. 14:52
 24/25 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Gyermekem immár másfél éves, a kérdés óta nem látta apukám a gyerekemet, holott a közelben lakik. Nem tudtam szoktatni, lehet ez az én hibám.
2016. júl. 25. 08:52
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan, mit nem értettél meg a válaszokból? Neked senkit nem kell szoktatni senkihez. Apád leszar téged a gyerekeddel együtt. Ez pedig nem a te hibád, az ő szegénységi bizonyítványa.
2016. júl. 26. 02:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!