Egy nagypapát valóban szoktatni kell az unokájához?
Igy van, szoktatni kell. Eloszor csak egy legterbe kell engedni a nagypapat es a gyereket, persze a nagypapat el kell rekeszteni egy raccsal. Nehany het mulva leszerelhetjuk a racsot, es megengedhetjuk hogy a nagypapa megszaglassza a kicsit. Ha nem bantja, nem morog ra, akkor eltavolodhatunk, de ne hagyjuk oket felugyelet nelkul.
Nehany nagypapa a felti a teruletet az uj jovevenytol, ezert levizeli a babakocsit, esetleg a szonyeget. Ezt ne toleraljuk!
Morgo, tamado, agressziv nagypapat soha ne engedjuk a gyerek kozelebe!
Igy szoktassuk a nagypapat a gyerekhez.
2016. jan. 7. 17:20
Hát, én teljesen más véleményen vagyok. A környezetemben én is láttam pár hasonló esetet. Vannak férfiak akik számára nem annyira vonzó egy kis csecsemő, mint a nők számára. A legkínosabb ha az apát nem érdekli a gyerek és nyilván feltűnő az is, ha a nagypapát. Viszont később amikor már lehet valamit kezdeni a gyerekkel, beszélgetni, sétálni, stb., általában ezek a férfiak is érdeklődni kezdenek iránta, így nem gondolom, hogy ez akkora probléma lenne. Nyilván a nők jobban rá vannak állva a csecsemőkre, mivel nekik kell őket táplálni, fenntartani, stb., a férfiaktól számomra inkább az a fura, ha ugyanúgy gügyögnek egy csecsemő fölött, mint a nők. Egyébként udvariasságból mindenképpen illene ránéznie néha, de szerintem azt ne várd el, hogy kétnaponta ajnározza az unokáját.
2016. jan. 7. 17:37
Háh, előző ez jó!
Ez szerintem is hülyeség.
Oké, hogy egy csecsemővel nem tud még mit kezdeni, és az is oké, hogy ezért nem olvadozik gügyörészve csücsörítve, de hogy rá se néz, az fura.
2016. jan. 7. 17:40
2016. jan. 7. 17:41
11-eshez hozzátenném, hogy esetleg ha nem jön ki a két jövevény jól, az egyik elajándékozásán el kell gondolkodnotok. Mivel a gyerek a tiétek, a nagypapa elajándékozása mellett döntenék. De ez kizárólag a te és a férjed döntése.
Vannak facebookos és más közösségek, ahol szerető család várja talán éppen a ti nagypapátokat! inkább ez, minthogy hűvös környezetben éljen szegény!:))
2016. jan. 7. 17:53
13 Lehet, hogy fura, de mivel már láttam ilyet többször, számomra annyira nem fura és nem is lepődök meg rajta. sok apának gond az egyébként, hogy nem tud mit kezdeni a gyerekkel, amikor igazán kicsi, mivel az nyilván folyton az anyja mellén akar lógni és az anyja a fontosabb neki. Egyébként én nőként sem tudok sok időt eltölteni azzal, hogy gügyörésszek egy csecsemőnek, nem élvezem annyira, valóban szórakoztatóbb a nagyobb gyerek, számomra olyan 1 éves kortól válik érdekesebbé. Az, ha rá sem néz az unokájára, az valóban bunkóság.
2016. jan. 7. 17:54
Azt mondom én is, hogy az a fura, hogy rá se néz, legalább elmehetne megnézni. Nem kell ajnározni, semmi, csak ott van mondjuk 10 percet, kinyög egy "örülök, hogy jól vagytok"-ot és ennyi. :-)
2016. jan. 7. 18:29
18/25 A kérdező kommentje:
Kedves kérdezők! 10 hónapos a gyerek... És változatlan...
Tehát 10 hónap alatt egyszer sem látta? 10 hónapos kicsi egyébként. 3-4 éves gyerek akkora már, hogy szórakoztató, érdekes tud lenni az ilyen típusú emberek számára is, vagy utána sem, de az már egy másik sztori.
2016. jan. 7. 18:44
20/25 A kérdező kommentje:
Marcius 1-én látogatta meg utoljára...
Kapcsolódó kérdések: